ροή ειδήσεων

Η... ανταγωνίστρια της Barbie είναι κοντή, με ψωμάκια, κυτταρίτιδα και σπυράκια! [εικόνες - video]



Είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια στις μικρές ηλικίες παρά το γεγονός ότι έχει κατηγορηθεί... πολλάκις ως ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα των κανονικών γυναικών και ότι προβάλλει ένα λανθασμένο πρότυπο, επηρεάζοντας πιθανώς αρνητικά τα μικρά κορίτσια.

Ο λόγος για την πασίγνωστη κούκλα Barbie που προσφάτως απέκτησε μία διαφορετική ανταγωνίστρια: Μία πιο κοντή, καστανή κούκλα, με ρεαλιστικές αναλογίες, ακόμη και με δυνατότητα προσθήκης κυτταρίτιδας!

Η κούκλα Lammily, που θα βγει πολύ σύντομα στην αμερικανική αγορά, επιθυμεί να παρουσιάσει ένα πιο ρεαλιστικό μοντέλο σε ό,τι αφορά το σώμα μιας νεαρής γυναίκας.

Στόχος του νεαρού δημιουργού της ήταν να δείξει ότι «είναι ωραίο να είσαι κανονική γυναίκα», όπως είναι και το σλόγκαν του προϊόντος.

«Θυμάμαι ότι έψαχνα μια κούκλα για να κάνω δώρο», είπε ο Νικολάι Λαμ, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τη Lammily, αλλά «όλες έμοιαζαν με μοντέλα».

«Δεν έχω κάτι με τα μοντέλα, αλλά δίνουν την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με εσένα. Ήθελα να δείξω ότι είναι πολύ ωραίο να μοιάζεις με κανονικό άνθρωπο», υποστηρίζει.

Με ύψος 28 εκατοστά, η κούκλα προπωλείται προς 25 δολάρια και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον Λαμ, έχουν ήδη γίνει παραγγελίες αξίας 220.000 δολαρίων.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κούκλα θα μπορεί να αποκτήσει ακμή, ουλές ή τατουάζ.









Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *