ροή ειδήσεων

Μήνυση σε Πάγκαλο από την ΠΟΕ-ΟΤΑ για το «κοπρίτες»




Στις αίθουσες των δικαστηρίων θα τα πούμε η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς...
το προεδρείο της Ομοσπονδίας απόφασισε να κάνει μήνυση στον πρώην υπουργό για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η απόφαση ελήφθη από το γενικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας με αφορμή τα όσα δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε «κοπρίτες και τεμπέληδες» όλους τους δημόσιους υπάλληλους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

"Μετά από 30 χρόνια βουλευτικής ασυλίας… επιτέλους ίσοι...!!! Εδώ και τέσσερα (4) τουλάχιστον χρόνια και προκειμένου να δικαιολογηθεί μια σκληρή και απάνθρωπη οικονομική πολιτική που οδήγησε στο περιθώριο χιλιάδες συμπολίτες μας, που έγινε ο ηθικός αυτουργός χιλιάδων αυτοκτονιών, ξεσπίτωσε νοικοκύρηδες, διέλυσε οικογένειες, οδήγησε στην ξενιτιά χιλιάδες νέους επιστήμονες και όχι μόνο, αναζητήθηκε το «εξιλαστήριο θύμα» που θα φορτωνόταν το ανάθεμα των πολιτικών επιλογών των ανθρώπων που ακόμη και σήμερα κυβερνούν!!!
Το κράτος, οι Δημόσιες Υπηρεσίες, ο Δημόσιος Υπάλληλος επιλέχτηκε ως ο εύκολος στόχος, ως το εξιλαστήριο θύμα. Λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε, απαξιώθηκε, καταδικάστηκε και σχεδόν εκτελέστηκε στο βωμό της πολιτικής ανικανότητας, της πολιτικής ανευθυνότητας, στη λογική του επιμερισμού της ευθύνης και του κοινωνικού αυτοματισμού, της μεθοδευμένης τακτικής του «όλοι μαζί τα φάγαμε». Όπως πάντα σε δύσκολες τέτοιες εποχές υπήρξαν οι «λαγοί», οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, αυτοί που ήταν διαθέσιμοι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά, αυτοί που απολάμβαναν άφθονο τηλεοπτικό χρόνο προκειμένου να ξεδιπλώσουν το «σχέδιό τους», να συκοφαντήσουν, να απαξιώσουν και να λοιδορήσουν συλλήβδην κατηγορίες εργαζομένων απολαμβάνοντας πολλές φορές «ασυλία» από ένα παράλογο Νόμο που δήθεν όλοι καταδικάζουν αλλά κανείς δεν αλλάζει!!!
«Κοπρίτες και τεμπέληδες» στο σύνολό τους οι Δημόσιοι Υπάλληλοι!!! Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον γλαφυρό τρόπο περιγραφής του τότε Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Θεόδωρου Πάγκαλου; Κανείς!!! Και ιδιαίτερα κανείς Δημόσιος Υπάλληλος. Επανήλθε δε με τον ίδιο τρόπο, το ίδιο ύφος, την ίδια φρασεολογία σε εκπομπή του στο ΒΗΜΑ F.M. (Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014) συκοφαντώντας και δυσφημίζοντας για μια ακόμη φορά το σύνολο των Δημοσίων Υπαλλήλων... αλλά τώρα χωρίς να απολαμβάνει την χρόνια ασυλία!!!
Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, να καταθέσει μήνυση κατά του πρώην Βουλευτή που συνεχίζει να συκοφαντεί στο σύνολό τους Δημοσίους Υπαλλήλους, θεωρώντας υποχρέωσή του να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων, της συντριπτικής τους πλειοψηφίας που δεν είναι επίορκοι, που δεν είναι τεμπέληδες, που δεν είναι κοπρίτες, που δεν «τα παίρνουν», που δεν εκκρεμούν υποθέσεις τους στα πειθαρχικά, που δεν έφεραν πλαστό πτυχίο ή πιστοποιητικό, που προσπαθούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους εξυπηρετώντας με τεράστια υπομονή και αυτοσυγκράτηση (που οφείλουν να δείχνουν), πολίτες που πολλές φορές επηρεασμένοι από τον εύκολο λόγο «επιφανών πολιτικών και πολιτών» όπως ο κύριος Πάγκαλος, βρίζουν και διαμαρτύρονται εύκολα, φορτώνοντάς τους την τεράστια γραφειοκρατία, την πρωτοφανή πολυνομία που οι ίδιοι δημιούργησαν!!!
Τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων οφείλουν κάποιες φορές να χρησιμοποιούν την νομική οδό όχι για να διεκδικήσουν δικαιώματα, αλλά για να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια ενός κλάδου εργαζομένων που επιλέχθηκε ως «Ιφιγένεια». Με μία όμως διαφορά σήμερα!!! Σήμερα είμαστε πραγματικά ΙΣΟΙ!!! Κατήγορος και κατηγορούμενοι είναι πράγματι ίσοι απέναντι στο Νόμο".

Πηγή: iefimerida.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *