ροή ειδήσεων

ΑΜΦΙΠΟΛΗ ώρα ΜΗΔΕΝ! Στο "κόκκινο" η αγωνία για την μεγάλη ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!


Μόλις λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρι τη στιγμή...που ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα δώσει συνέντευξη... στο Μουσείο της Αμφίπολης σχετικά με τα ευρήματα και την επόμενη φάση των εργασιών στο τύμβο Καστά

Λίγες μόνο ώρες απομένουν από τις νέες -επίσημες- ανακοινώσεις από την πλευρά του Υπουργείου Πολιτισμού για την Αμφίπολη.
Στη μία το μεσημέρι του Σαββάτου ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κώστας Τασούλας θα δώσει συνέντευξη στο Μουσείο της Αμφίπολης σχετικά με τα ευρήματα και την επόμενη φάση των εργασιών στο τύμβο Καστά, και πολλά ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα. Δεν είναι ακόμη βέβαιο εάν θα δοθούν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από την πορεία των ανασκαφών ή άλλες φωτογραφίες από την έως τώρα ανασκαφική εργασία.
Μία εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 θα παρουσιαστούν τα αποτέλεσματα της ανασκαφικής περιόδου στον λόφο Καστά, από την έφορο Αρχαιοτήτων Σερρών Κ. Περιστέρη και τους συνεργάτες της, στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Πολιτισμού.
protothema.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *