ροή ειδήσεων

Θα «πλημμύριζε» τη Ρόδο με μισό κιλό κοκαΐνης



Ένας 54χρονος Αλβανός
Σε μια χειραποσκευή που είχε μαζί του, βρέθηκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους ...522 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη αμέσωςΑκόμη και… κοινωνικές παροχές εισέπραττε ένας 54χρονος Αλβανός που σκόπευε να πλημμυρίσει τα στέκια τοξικομανών της Ρόδου με περισσότερο από μισό κιλό κοκαΐνης! Μόλις πάτησε το πόδι του στο κεντρικό λιμάνι του νησιού, όμως, έπεσε στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορηθεί για την επικείμενη μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και έκαναν στοχευμένο έλεγχο στον αλλοδαπό, μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής που είχε αφιχθεί από τον Πειραιά. Σε μια χειραποσκευή που είχε μαζί του, βρέθηκαν κρυμμένες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 522 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη αμέσως.

Ο δράστης είχε ακόμη πάνω του 130 ευρώ, ένα κινητό, το εισιτήριό του, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και μια κάρτα για την καταβολή οικονομικού βοηθήματος, που κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *