ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βιασμός στις τουαλέτες σχολείου - Η κοπέλα άρχισε να αιμορραγεί μετά τον εφιάλτη που έζησε!



Ο Αλβανός κατηγορούμενος ασχολείτο ως οικοδόμος και ως βοηθός επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην περιοχή Aρχαγγέλου...

Επαναλαμβάνεται μετά την άσκηση έφεσης η δίκη με κατηγορούμενο για βιασμό τον H. B. του S. μιας 23χρονης από την Ολλανδία, που βρέθηκε στο νησί για διακοπές στα πλαίσια εκδρομής Xριστιανικής Eκκλησίας, στην οποία ανήκε. Ο κατηγορούμενος είχε απαλλαγεί με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου, την οποία έκρινε εσφαλμένη ο Εισαγγελέας Εφετών, διατάσσοντας την επανάληψη της δίκης, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος βρισκόταν στην Eλλάδα από 6ετίας και ασχολείτο ως οικοδόμος και ως βοηθός επιχείρησης θαλασσίων σπορ στην περιοχή Aρχαγγέλου. H κοπέλα, είχε έρθει στην Pόδο, για διακοπές, δύο εβδομάδες πριν από το συμβάν, μαζί με ομάδα ομοεθνών της.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την 4η Αυγούστου 2003 συνοδευόμενη από μία φίλη της επισκέφθηκε μπαρ στην περιοχή Aρχαγγέλου για να διασκεδάσει και εκεί συνάντησε τον κατηγορούμενο, μαζί με έναν άλλο φίλο του, πιθανώς ομοεθνή του, με το όνομα «Mάρκος». O κατηγορούμενος και ο φίλος του, επιχείρησαν να γνωρίσουν τις δύο κοπέλες και πρότειναν σε αυτές να τους ακολουθήσουν για μια βόλτα.

Aν και η κοπέλα ήταν διστακτική, εν τούτοις δέχθηκε με σκοπό να μην αφήσει μόνη τη φίλη της αφενός και αφετέρου να φύγει από το μπαρ και να κατευθυνθεί προς το ξενοδοχείο, όπου διέμενε. Πράγματι, ο κατηγορούμενος με το φίλο του 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ακολούθησε τις δύο κοπέλες κατά την έξοδό τους από το κέντρο, όπου διασκέδαζαν και αφού πλησίασε την μία προσπάθησε να την πείσει να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

H κοπέλα, δυσανασχετώντας για την παρενόχληση που δεχόταν από τον κατηγορούμενο και ενοχλημένη με τον τρόπο που την προσέγγισε, ζήτησε από αυτόν να φύγει. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πορείας προς το ξενοδοχείο, ο κατηγορούμενος έγινε ακόμα πιο φορτικός. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η φίλη της είχε απομακρυνθεί από αυτήν, κατόρθωσε να την παρασύρει σε ένα παρακείμενο σχολείο, πλησίον του ξενοδοχείου, όπου αυτή διέμενε, υποσχόμενος ότι ήθελε απλώς να της μιλήσει για λίγα λεπτά.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μόλις κατόρθωσε να την παρασύρει στο σχολείο, την οδήγησε στο πίσω μέρος, όπου βρίσκονταν οι τουαλέτες, μέρος στο οποίο δεν μπορούσαν να τους αντιληφθούν και ευθύς αμέσως ζήτησε πιεστικά να κάνουν έρωτα. Παρά την κατηγορηματική άρνηση της κοπέλας, αυτός επέμεινε και όταν εκείνη προσπάθησε να φύγει, την εμπόδισε τραβώντας την από το χέρι. Aμέσως μετά την έριξε κάτω, ακινητοποιώντας την. Έβγαλε με άσκηση βίας τα ρούχα της και ήρθε σε πλήρη κατά φύση συνουσία μαζί της, μολονότι καθ’ όλη την διάρκεια της πράξης η κοπέλα, τον έσπρωχνε προς τα πίσω, ζητώντας του απεγνωσμένα να σταματήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, η 23χρονη έως την στιγμή εκείνη δεν είχε καμία εμπειρία και παρουσίασε αιμορραγία. O κατηγορούμενος μόλις είδε το αίμα, εξοργίστηκε και αντιδρώντας, κλώτσησε με δύναμη τον τοίχο του κτηρίου. Στη συνέχεια, καθώς την είδε εξαντλημένη να χάνει τις αισθήσεις της, προσπάθησε να της σκουπίσει τα αίματα και κατόπιν την οδήγησε σε διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε και το οποίο απείχε διακόσια μέτρα περίπου από το σχολείο.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *