ροή ειδήσεων

Οι ΠΑΣΟΚοι που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ



Πρώην ΠΑΣΟΚοι, νυν ΣΥΡΙΖΑίοι. Η μπόχα από το βαθύ ΠΑΣΟΚ, που έχει κυριεύσει το κατά τα άλλα ανατρεπτικό προσωπείο που θέλει να λανσάρει ο Αλέξης Τσίπρας,... είναι έντονη και μόνο αναγούλα μπορεί να προκαλέσει στους υγιώς σκεπτόμενους πολίτες. 

Δείτε τα ονόματα και καμαρώστε. Μόνο ο... Λαλιώτης λείπει από τα υπό κατάρτιση ψηφοδέλτια...

Δεκάδες στελέχη που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στον προθάλαμο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Οι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσουν βασική δεξαμενή των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ και αναμένεται να εκλεγεί ένας σημαντικός αριθμός ΠΑΣΟΚογενών στελεχών ανά την επικράτεια στη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Μία θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταλάβει – σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους- ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης, γιος του στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου, Αντώνη Λιβάνη. Ο Ηλίας Λιβάνης έχει διαχωρίσει τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό και διαγράφει τη δική του πορεία, εκδίδοντας το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ.

Σημαντική κατηγορία πιθανών υποψηφίων που φλερτάρουν με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όπως η Μιλένα Αποστολάκη, η οποία συζητά για να κατέλθει στη Β” Περιφέρεια Αθηνών, όπου αναμένεται να απευθυνθεί με επιτυχία στους πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που θα κατευθυνθούν στην κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφιος στην Πιερία ή στη Χαλκιδική αναμένεται να είναι και ο πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές Κρίτων Αρσένης.

Θέσεις στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διεκδικήσουν οι πρώην βουλευτίνες Μ. Κυριακοπούλου στην Αχαΐα και Μ. Θεοχάρη στην Καρδίτσα, που ανήκαν στο μπλοκ των παπανδρεϊκών, καθώς και ο Θανάσης Γικόνογλου, γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία Μόσχου Γικόνογλου.

Μία θέση στον… ήλιο των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διεκδικήσει ο πρώην βουλευτής Καβάλας Σάββας Εμινίδης και οι νυν ανεξάρτητοι βουλευτές που έχουν εκλεγεί με τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ Θ. Τζάκρη (Πέλλα), Μ. Μπόλαρης (Α” Θεσσαλονίκης) και Θ. Παραστατίδης (Κιλκίς) αλλά και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος στη Β” Αθήνας. Πρόεδροι ομοσπονδιών και μεγάλων συνδικάτων της χώρας που ανήκουν στην ΠΑΣΚΕ συνωστίζονται στη σοσιαλιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικώντας τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/11/14 14:53

    KAI META OI ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ Κ ΛΑΜΟΓΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΌΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΈΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/11/14 18:14

    κάθε λαός έχει κυβερνήτες αυτούς που του αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/11/14 19:06

    Τελικά αυτός ο τόπος είναι καταδικασμένος. Κατάρα έχει πέσει και δεν μπορούμε να βρούμε έναν ΗΓΕΤΗ της προκοπής. Ολα τα λαμόγια πέσανε με τα μούτρα γύρω από το μέλι μόλις μυριστήκανε το πτώμα του ΠΑΣΟΚ. Το λεχθέν του Πάγκαλου ".... και συνεχίζουμε να τα τρώμε μαζί" ζει και βασιλεύει.... καμιά κρίση και καμιά Τροϊκα δεν στάθηκε δυνατή να μας αλλάξει τις κακές μας συνήθειες. Ενα απέραντο φρενοκομείο όπως είπε και ο αείμνηστος Καραμανλής μίζας, απάτης και λαμογιάς. Οσες κομπίνες πολιτικών βγαίνουν στην φόρα, τόσο αυξάνεται η λαμογιά των Ελλήνων. Παντού ακούς.... "Φάε και κλέψε και συ... μπορείς". Οι πολιτικοί αρουραίοι μόλις το ένα καράβι βουλιάζει "μεταναστεύουν" στο άλλο δίπλα και οι αποχαυνωμένοι πολίτες ακόμα τους ψηφίζουν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *