ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ο πρώην σύντροφος έγινε ο χειρότερος εφιάλτης της



Ο έρωτάς του για την εντυπωσιακή Ροδίτισσα μετατράπηκε σε παθολογική ζήλια που δεν άργησε να φτάσει σε επικίνδυνο σημείο,... αφού φέρεται ότι την ξυλοκόπησε κι επιχείρησε να την πνίξει! Η γυναίκα που είχε αναπτύξει ερωτική σχέση με έναν Αλβανό έφτασε στο σημείο να κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων -μέσω του δικηγόρου της- κατά του αλλοδαπού, σε μια προσπάθεια να προφυλάξει τη σωματική ακεραιότητά της.

Το αίτημά της έγινε δεκτό πριν από λίγες ημέρες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου. Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο, ο Αλβανός υποχρεώνεται προσωρινά να σταματήσει να προσβάλλει την προσωπικότητά της και να πάψει να επικοινωνεί μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο. Το δικαστήριο του απαγόρευσε, επίσης, να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, σε οποιοδήποτε χώρο και αν βρίσκεται η Ροδίτισσα και κυρίως στο σπίτι της ή στη δουλειά της. Σε περίπτωση που παραβιάσει τους παραπάνω περιορισμούς, ο αλλοδαπός κινδυνεύει με φυλάκιση τριών μηνών και χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ για κάθε παραβίαση.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η νεαρή γυναίκα, είχε συνάψει δεσμό με τον αλλοδαπό τον Αύγουστο του 2012. Επί έναν χρόνο όλα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και ο άνδρας δεν φαινόταν να δείχνει βίαιη συμπεριφορά, όμως τον Σεπτέμβριο του 2013 άρχισαν τα προβλήματα. Αρχισε να ζηλεύει, να της ζητεί τον λόγο για το παραμικρό, όπως να του πει με ποιον μιλούσε στο τηλέφωνο ή γιατί άργησε να γυρίσει από τη δουλειά, ενώ ήθελε να ελέγχει και τα μηνύματά της. Η ζήλια από την πλευρά του έφτασε σε τέτοιο σημείο, που κάποια στιγμή επιχείρησε να την πνίξει!

Το παραλίγο θύμα γλίτωσε από θαύμα, ενώ ακολούθησε καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου του ανακοίνωσε ότι τον εγκαταλείπει, επειδή δεν αντέχει άλλο την κατάσταση την οποία βιώνει μαζί του. Ομως, ο νεαρός Αλβανός άρχισε να της λέει ότι μετάνιωσε γι' αυτό και να τη διαβεβαιώνει πως δεν θα επαναληφθεί, πείθοντάς τη να τον συγχωρήσει. Η κοπέλα το έκανε, αλλά το βίαιο σκηνικό επαναλήφθηκε. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε φέρεται ότι μετέβη στον χώρο εργασίας της όπου της επιτέθηκε, ξυλοκοπώντας μάλιστα και έναν συνάδελφό της που έτρεξε να τη βοηθήσει.

Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/11/14 21:45

    ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΜΩΡΗ ΚΟΦΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/14 23:59

    ΑΛΒΑΝΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/14 13:59

    kala na pathis vroma !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/14 20:59

    χαχα!στο κλαρι τις βγαζουν ολες οι αλβανοι.καλα να παθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *