ροή ειδήσεων

Αυτοί είναι οι αριθμοί που πρέπει να παίξεις για να πιάσεις τον ΤΖΟΚΕΡ!!! Γιατί δεν πρέπει να βασίζεσαι μόνο στην τύχη;


Οι ημέρες στιγματίζονται από τη φρενίτιδα που επικρατεί σε όλη τη χώρα για την κλήρωση του Τζόκερ...

Ήδη εκατομμύρια Έλληνες έχουν ήδη συρρεύσει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ διεκδικώντας μία θέση στο όνειρο. Στο διαδίκτυο φυσικά υπάρχουν χιλιάδες σελίδες που σας υπόσχονται πως έχουν το μυστικό για να κερδίσετε το τζόκερ. Φυσικά αυτά είναι παραμύθια και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κερδίσει κάποιος το όνειρο.

Στο διαδίκτυο όμως εντοπίσαμε μία παλαιότερη συνέντευξη του Γιώργου Παπαχρήστου, επίκουρου καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Βήμα επισημαίνει ξεκάθαρα πως κανείς δεν μπορεί να νικήσει την τύχη.
Ξεκαθαρίζει όμως πως κάποιοι μπορούν να κερδίσουν τους συμπαίκτες τους αν γνωρίζουν ή πιθανολογούν τις δικές τους επιλογές. Όπως αναφέρει ο κ. Παπαχρήστου η στρατηγική επιτυχίας μπορεί να υπάρξει σε τυχερά παιχνίδια όπως το τζόκερ και αυτό γινεται όταν κάποιος γνωρίζει τους πιο δημοφιλείς αριθμούς, αυτούς δηλαδή που ποντάρουν περισσότερο οι άλλοι. Τότε μπορεί να επιλέξει τους λιγότερους δημοφιλείς αριθμούς.

Σημειώνει μάλιστα, πως στον Τζόκερ ισχύουν τρεις απλές αρχές:
- Η κληρωτδα δεν έχει προτιμήσεις ούτε μνήμη και άρα όλοι οι αριθμοί και οι συνδυασμοί αριθμών έχουν κάθε φορά την ίδια πιθανότητα κλήρωσης.
- Οι παίκτες έχουν αντίθετα προτιμήσεις και μνήμη
- Αντίπαλος δεν είναι ούτε η τύχη ούτε ο διοργανωτής, αλλά μόνο οι συμπαίκτες.
Το σίγουρο είναι πως για να κερδίσετε πρέπει να παίξετε και αυτό να γίνει με φυσιολογικούς όρους και όχι υπερβολές. Σε κάθε περίπτωση κάντε τα όνειρά σας και περιμένετε μέχρι το βράδυ στις 21:00 όπου θα γίνει κλήρωση για να δείτε εάν θα πραγματοποιηθούν ή όχι. Κι αν δεν πραγματοποιηθούν το όνειρο παραμένει!
newsit



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *