ροή ειδήσεων

"Προφητικό" βίντεο - Όταν Αλβανός πυροβολούσε την ελληνική Σημαία: "Θα Γα...σουμε ΟΛΗ την Ελλάδα- Θα σας σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ!"


Η πολιτική ηγεσία κοιμόταν όρθια... 2 χρόνια μετα ακόμη κοιμάται ..
Πριν δύο χρόνια σας είχαμε δημοσιεύσει το άκρως προφητικό όπως αποδείχτηκε βίντεο,...
όπου Αλβανοί νεοναζιστές πυροβόλησαν και έκαψαν την ελληνική Σημαία.

Πέραν του σοκ που είχε προκληθεί τότε από την απίστευτη εχθρική αυτή ενέργεια μέσα στο βίντεο ο Αλβανός ναζί (είχε σήμα των SS στο πέτο του) είχε προαναγγείλει το περιστατικό του Πειραιά αλλά και την επίθεση-πογκρόμ εις βάρος ελληνικού χωριού στην Β.Ήπειρο προ μηνών λέγοντας “Θα Γα…σουμε ΟΛΗ την Ελλάδα- Θα σας Σκοτώσουμε ΟΛΟΥΣ!”

Τότε η πολιτική ηγεσία έμεινε μόνο στο γεγονός το οποίο μετά από λίγο ξεχάστηκε, και ουδείς έδωσε σημασία στις μετέπειτα εξελίξεις για τις οποίες είχαμε προειδοποιηθεί από τον Αλβανό ναζί, αλλά εμείς ως χώρα επιλέξαμε το "ύπνο του δικαίου".

Από τότε είχαμε μια στρατιωτικού τύπου επιχείρηση απελευθέρωσης Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων, ανθρωποκυνηγητό σε πεδιάδες και βουνά, των αποδράσαντων που στο μεταξύ σκότωσαν μια Ελληνίδα, και έναν αστυνομικό, μέχρι την τελική εξολόθρευσή τους (και όχι όλων), κάπου κοντά στα σύνορα με την Αλβανία μετά από μήνες καταδίωξης!

Στη συνέχεια θρηνήσαμε και άλλον αστυνομικό όταν έπεσε σε ενέδρα Αλβανών εγκληματιών λαθρεμπόρων που είχαν περάσει τα σύνορα. προ ενός μηνός είχαμε επίθεση Αλβανών εθνικιστών εναντίον ελληνικού χωριού στη Β.Ήπειρο. Ήταν στο χωριό Δερβιτσάνη της Κάτω Δερόπολη,
μετά τα επεισόδια στον αγώνα ανάμεσα στην εθνική ομάδα της χώρας τους με την Σερβία στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2016.

Κάτοικοι του χωριού Λαζαράτι, δημιουργώντας ένα κομβόι αυτοκινήτων, εισέβαλαν στο χωριό Δερβιτσάνη της Κάτω Δερόπολης και φώναζαν «θα σας κάψουμε Χριστιανοί» στην ελληνική μειονότητα που κατοικεί εκεί.

Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο στα λόγια αλλά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν κατοίκους του χωριού ενώ για αρκετή ώρα περιφέρονταν με τα αυτοκίνητα τους στους δρόμους του χωριού, εκφοβίζοντας τους κατοίκους.

Τώρα φτάσαμε στο αδιανότητο ένα στεγνός δολοφόνος, serial Killer να κυκλοφορέι ελεύθερος όπου θέλει και να ρίχνει εν ψυχρώ σε θαμώνες ενός μπαρ, που ήταν παιδιά το πολύ 25 ετών, με πολεμικό τυφέκο Καλάσνικοφ. Πρόκειται για περιστατικό που συγκλονίζει παγκοσμίως αφού όσο και αν ανζητηθεί παρόμοιο γεγονός θα βρεθεί ΙΣΩΣ σε πόλεις τύπου Ντιτρόιτ, ή στο Καράκας ή στο Σόχο του Λονδίνου.

Και όμως, ο ναζι Αλβανός με το σημα των SS στο πέτο, είχε "προαναγγείλει" την σφαγη στο Μικρολίμανο. Το μήνυμα δεν το έλαβε η πολιτική ηγεσία τότε και όπως φαίνεται ούτε η ελληνική κοινωνία. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, οι δεκαπέντε τραυματίες θα μπορούσαν εύκολα να είναι δεκαπέντε νεκροί.

Δειτε το βιντεο της προαγγελος ουσιαστικά της επίθεσης:



ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *