ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τιμητικές διακρίσεις επαναλαμβανόμενων επισκεπτών



Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών...
(Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, απένειμε τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου για την εδώ και πολλά χρόνια προτίμησή τους στο σμαραγδένοπ νησί, ως τόπο διακοπών τους: 

• Στον κύριο Erwin Maca από την Αυστρία, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Eleni και έχει έρθει στη Ρόδο εκατό πενήντα μία φορές.
• Στον κύριο Lars Lindberg από τη Σουηδία, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Esperia και έχει έρθει στη Ρόδο ενενήντα φορές.
• Στην κυρία Beatrice Schellenberg από την Ελβετία, η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο Rodos Palladium και έχει έρθει στη Ρόδο εβδομήντα φορές.
• Στον κύριο Leiv Narve και στην κυρία Sylvia Lie Nilsen από τη Νορβηγία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Constantin και έχουν έρθει στη Ρόδο πενήντα τέσσερις φορές.
• Στον κύριο Geran και στην κυρία Birgitta Andreasson από τη Σουηδία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Petit Palais και έχουν έρθει στη Ρόδο πενήντα φορές.
• Στην κυρία Susan Lonnberg από τη Φινλανδία, η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο Constantin και έχει έρθει στη Ρόδο σαράντα φορές.
• Στον κύριο David Gordon Macinnes από τη Σκοτία, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Private και έχει έρθει στη Ρόδο τριάντα πέντε φορές.
• Στον κύριο Siegfried Lenzko από τη Γερμανία, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Irene Palace και έχει έρθει στη Ρόδο είκοσι πέντε φορές.
• Στον κύριο Ekkehardt Wittenberg από τη Γερμανία, ο οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο Irene Palace και έχει έρθει στη Ρόδο είκοσι πέντε φορές.
• Στην κυρία Inge Moeller Thomsen από τη Δανία, η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο Constantin και έχει έρθει στη Ρόδο είκοσι τρεις φορές.
• Στον κύριο και στην κυρία Pertti Syvanen από τη Φινλανδία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Athineon και έχουν έρθει στη Ρόδο είκοσι φορές.
• Στον κύριο Heinz και στην κυρία Andrea Dellwicsh από τη Γερμανία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Irene Palace και έχουν έρθει στη Ρόδο δέκα τρεις φορές.
• Στον κύριο Merja και στην κυρία Kari Kilpela από τη Φινλανδία, οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο Athineon και έχουν έρθει στη Ρόδο έντεκα φορές.
Συγκινημένοι οι φίλοι της Ρόδου παρέλαβαν τις τιμητικές διακρίσεις από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου και στη συνέχεια ξεδίπλωσαν στα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού τις αναμνήσεις τους και τις εμπειρίες τους από τις διακοπές τους στη Ρόδο.
Όλοι οι βραβευθέντες είναι ευηπόληπτοι πολίτες στη χώρα τους και σπουδαίοι επιστήμονες όπως γιατροί, πολιτικοί μηχανικοί, νοσηλευτές και δικηγόροι. Οι περισσότεροι από αυτούς επισκέπτονται τη Ρόδο δύο με τρεις φορές το χρόνο και περνούν τις διακοπές τους μαζί με τους Ροδίτες φίλους τους. Οι ίδιοι δήλωσαν φανατικοί υποστηρικτές της τοπικής αγοράς και των εκπροσώπων της τοπικής γαστρονομίας ενώ συνήθως προτιμούν να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο της επιλογής τους κάθε φορά που έρχονται στη Ρόδο.
Η Ρόδος γι΄ αυτούς είναι το δεύτερο σπίτι τους και η δεύτερη πατρίδα τους, κάτι που όπως μας είπαν επικυρώθηκε με την τιμητική διάκριση η οποία τους απονεμήθηκε.



Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *