ροή ειδήσεων

Το κόλπο του αιώνα: Ενας μπάρμαν βρήκε τρόπο να κλέβει το ΑΤΜ μιας τράπεζας και έκανε ζωή πάμπλουτου

Μια ημέρα ο 29χρονος Αυστραλός μπάρμαν Νταν Σόντερς πήγε στο ΑΤΜ της τράπεζας στην οποία...
διατηρούσε λογαριασμό, με σκοπό να κάνει ανάληψη ενός μικροποσού – και να ήθελε δεν θα μπορούσε να σηκώσει περισσότερα. Κι όμως, σήκωσε! Πάρα πολλά. Και το έκανε ξανά και ξανά.

Πώς κατάφερε να βρει μια… τρύπα στο τραπεζικό σύστημα της National Australia Bank ουδείς γνωρίζει. Πάντως, το βρήκε και όχι μόνο το εκμεταλλεύτηκε, αλλά και τέσσερις και κάτι μήνες δεν σταμάτησε να σηκώνει χρήματα από το ΑΤΜ. Συνολικά «αφαίρεσε» 1,2 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία και χρησιμοποίησε για να κάνει τη ζωή του πιο… άνετη.



Στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σόντερς σε αυτό το διάστημα έκανε ζωή παραμυθένια που μόνο ένας πάμπλουτος θα μπορούσε να το κάνει. Αγόραζε πανάκριβα ρούχα, έκανε ταξίδια με ιδιωτικά τζετ, ζούσε στα καλύτερα ξενοδοχείο και επισκεπτόταν τα πιο ακριβά γκουρμέ εστιατόρια. Όσο για τις γυναίκες: είχε όποια ήθελε – ειδικά τα επί πληρωμή ακριβά call girls. Είχε ό,τι ήθελε, μόνο που όλα αυτά δεν θα ήταν για πολύ. Τα πάντα κόπηκαν μαχαίρι όταν η τράπεζα κατάλαβε τι συνέβαινε και φυσικά έκλεισε την «τρύπα».



Όλα αυτά συνέβησαν το 2011 στην Αυστραλία και τώρα, τρία χρόνια μετά, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Σόντερς με την κατηγορία της απάτης. Στο μεταξύ ο Σόντερς όπως είπε σε συνέντευξή του: «Ένιωθε σαν ροκ σταρ. Έκανε τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό». Κάποια στιγμή άρχισε να πηγαίνει σε ψυχίατρο, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την ολική μεταστροφή της ζωής του.



Παραδέχεται πως είναι ένας κοινός απατεώνας και έτσι αποφάσισε να πάει ο ίδιος την τράπεζα και να τους ενημερώσει, όμως οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν να συνομιλήσουν μαζί του, καθώς την υπόθεση είχε αναλάβει η αστυνομία. Τώρα που πλέον έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης ο Σόντερς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Όπως και τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ που τα σπατάλησε μέχρι τελευταίας δεκάρας.







arouraios.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *