ροή ειδήσεων

ΚΑΙΡΟΣ: Ετοιμαστείτε... ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ από το βράδυ σε όλη την χώρα! "ΠΟΛΙΚΕΣ" θερμοκρασίας και χιόνια...



Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα -κυρίως από το βράδυ- στα ανατολικά της χώρας, ενώ...
χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές στα ανατολικά και βόρεια. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές βροχές με νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το βράδυ. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος και από το βράδυ τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία οπού θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το βράδυ. Λίγα χιονιά από το βράδυ στα ορεινά.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το βράδυ και ασθενείς χιονοπτώσεις από τη νύχτα στα ορεινά της Ηπείρου.

Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από αργά το βράδυ όποτε είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια. Ασθενείς χιονοπτώσεις από το βράδυ στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής στερεάς. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια οι οποίες από το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *