ροή ειδήσεων

«Δεν έχουμε καμία οφειλή» λέει η Tez Tour



Διαψεύδει η εταιρεία τα περί οφειλών στην ΑΕΡΟΦΛΟΤ
Κατηγορηματικά εκπρόσωποι της Tez Tour Ελλάς διαψεύδουν τις πληροφορίες και ειδήσεις... που κυκλοφόρησαν από τη Ρωσία για οφειλές του μεγάλου Ρώσου tour operator Tez Tour προς την αεροπορική εταιρία Aeroflot. "Δεν υπάρχει καμία οφειλή του Ρώσου ταξιδιωτικού οργανισμού Tez Tour προς την Aeroflot και πιθανολογούμε ότι το όλο θέμα είναι ένα (άκομψο) μέτρο πίεσης της Aeroflot προς την εταιρία μας σχετικά με την αναδιαπραγμάτευση του μεταξύ μας συμβολαίου το οποίο συζητείται αυτήν περίοδο¨, τονίζουν με νόημα επιτελικά στελέχη της Tez Tour Ελλάς.

Για το θέμα που ανέκυψε εξέδωσαν δελτίο τύπου στο οποίο επισημαίνεται αναλυτικά:

Σε σχέση με τα όσα αναπαρήχθησαν η εταιρεία ΤΕΖ TOUR δηλώνει πως η αποσύνδεση της από το σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων της αεροπορικής εταιρίας “Aeroflot” δεν θα επηρεάσει τις υποχρεώσεις της προς τους πελάτες της.
Η απόφαση της “Aeroflot” να απενεργοποιήσει τον Ρωσικό ταξιδιωτικό οργανισμό TEZ TOUR από το σύστημα κρατήσεων εισιτηρίων οφείλεται στις διαπραγματεύσεις των όρων συνεργασίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα. Αυτό δεν θα επηρεάσει τις δραστηριότητες της εταιρείας μας όπως δεν θα επηρεάσει την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς τους πελάτες και συνεργάτες μας.
Ο κ. Alexander Burtin, συνιδρυτής και εμπορικός διευθυντής της εταιρείας TEZ TOUR δήλωσε:
«Μεταξύ της εταιρείας μας και της αεροπορικής εταιρείας Aeroflot υπάρχει σύμβαση έργου, στα πλαίσια της οποίας δραστηριοποιούμαστε και εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Λόγω της πτώσης της ζήτησης για τουριστικά πακέτα, που προκλήθηκε από την απότομη υποτίμηση του ρουβλίου έναντι του δολαρίου και του ευρώ, ζητήσαμε από την Aeroflot να επανεξετάσει τους όρους της συμφωνίας μας, αφού η ζήτηση άρα και ο όγκος μεταφορών έχει μειωθεί σημαντικά.
Πολύ πιθανό η απενεργοποίηση της εταιρείας μας από το σύστημα κρατήσεων είναι μια προσπάθεια της αεροπορικής εταιρείας να επηρεάσει την απόφαση μας να αλλάξουμε τους όρους της μεταξύ μας σύμβασης.
Θα ήθελα να τονίσω ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς την αεροπορική εταιρεία και ότι όλοι οι όροι της σύμβασης εκπληρώνονται κανονικά. Τώρα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Aeroflot για περαιτέρω συνεργασία.
Η επανασύνδεσή μας στο σύστημα κρατήσεων εξαρτάται άμεσα από το πόσο σύντομα θα είμαστε σε θέση να καταλήξουμε σε συμφωνία.
Το συμβάν αυτό δεν θα επηρεάσει καθόλου την αγορά, αφού όλες οι κρατήσεις έχουν ήδη πληρωθεί. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους πελάτες μας.»

Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει ηγετική θέση στον τουρισμό από τις χώρες της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. και την ανατολική Ευρώπη.
Σήμερα, ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR λειτουργεί σε 28 χώρες συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων τις Ρωσία, Ουκρανία, Λευκωσία, Λετονία, Εσθονία, Λιθουανία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Τουρκία, Αίγυπτο, Ταϊλάνδη, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Ανδόρα, Κούβα, Δομινικανή Δημοκρατία, Σρι Λάνκα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαλδίβες, Μεξικό, Βραζιλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρο κ.α, εξυπηρετώντας περισσότερους από 2.000.000 τουρίστες κάθε χρόνο.
Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο ενώ στην Ελλάδα λειτουργεί ήδη από το 2008. Ταξιδεύει σε Κρήτη, Ρόδο, Πελοπόννησο, και Κέρκυρα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *