ροή ειδήσεων

1η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS: Δείτε το βίντεο της Durex και του MTV



Το βίντεο με τίτλο «Μην αφήσεις τον HIV να σε ξεγελάσει» έχει σχεδιαστεί για να επαγρυπνήσει τους νέους στον αγώνα κατά του ιού HIV....

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Durex και το διεθνές κίνημα του Ιδρύματος MTV Staying Alive, «Someone Like Me», παρουσιάζουν ένα νέο βίντεο για το ασφαλές σεξ.

Το βίντεο με τίτλο «Μην αφήσεις τον HIV να σε ξεγελάσει», που λανσάρεται μέσω των προφίλ του Someone Like Me σε YouTube, Facebook και Twitter, έχει σχεδιαστεί για να επαγρυπνήσει τους νέους στον αγώνα κατά του ιού HIV.

«Καθώς πλησιάζουμε στην παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, το Someone Like Me δεν αποσκοπεί μόνο στο να προκαλέσει συζητήσεις που θα βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να καταλάβουν πώς να προστατευθούν από τον HIV, αλλά κυρίως να τους οπλίσει με μηνύματα, περιεχόμενο και βίντεο τα οποία θα μοιραστούν στη διαδικτυακή τους κοινότητα», επισημαίνει ο Volker Sydow, Global Category Director για την σεξουαλική ευημερία στην Durex.

«Σύμφωνα με την έρευνά μας, ένας στους τέσσερεις νέους στην Ευρώπη πιστεύουν πως ο ιός HIV είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει κυρίως τους ανθρώπους στην Αφρική κάτι το οποίο είναι ένας ανησυχητικός μύθος. Θέλουμε το ‘Someone Like Me’ να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνομιλήσουν, και μέσω διαδικτύου και στον πραγματικό κόσμο, σχετικά με τον HIV, λίγες μέρες πριν την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS», τονίζει από την πλευρά της η Georgia Arnold, Executive Director του ιδρύματος MTV Staying Alive.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *