επικαιρότητα

Δένδιας προς Αρχηγούς στην ΣΔΑΜ: "Έχετε το νου σας" - Τι ανησυχεί την Αθήνα


Σε διαρκή συναγερμό θέλει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας.... Κι αυτό φάνηκε από την επίσκεψή του στην ΣΔΑΜ, μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΝ. “Το νου σας” ακούστηκε να λέει ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας, περπατώντας στους διαδρόμους του στρατηγείου έχοντας δίπλα του Κωσταράκο και Αποστολάκη. Ποιο σενάριο ανησυχεί την Αθήνα εν μέσω σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης και ρευστότητας; Η προσπάθεια να εκμεταλλευθεί η Άγκυρα την εσωτερική μας άγρια πολιτική αντιπαλότητα δεν είναι ένα σενάριο “φαντασίας”. Επιπλέον δεν μπορεί να ενταχθεί και στα σενάρια “καταστροφολογίας” που έχουν φέρει στ΄ άκρα κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Είναι κάτι που πιθανότατα μπορεί να αντιμετωπίσουμε και σίγουρα θα πρέπει να μείνει έξω από κάθε είδους αντιπαράθεση.
Τέλος του μήνα η navtex που είχε εκδώσει η Άγκυρα και με βάση την οποία η Τουρκία είχε στείλει το Barbaros και τα πολεμικά της πλοία στην ΑΟΖ της Κύπρου. Και το ερώτημα είναι που θα πάει το Barbaros. Θα επιστρέψει στην βάση του ή θα “κάνει στάση” κάπου αλλού στην ανατολική Μεσόγειο. Και όλων το μυαλό πηγαίνει βέβαια στην περιοχή πέριξ του Καστελόριζου.
Υπάρχει πληροφορία συγκεκριμένη; Όχι κάτι συγκεκριμένο. Αλλά επικρατεί η λογική να “φυλάξουμε τα ρούχα μας”.
Έχουν ληφθεί μέτρα; Ναι αλλά δεν είναι ούτε προς δημοσίευση, ούτε προς συζήτηση. Υπάρχει σχέδιο, έχει ήδη μπει σε εφαρμογή και είναι αποτελεσματικό.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αν εμείς πανηγυρίζουμε και το festival of speed...
στην γειτονική χώρα που πήραν το παγκόσμιο Ράλι WRC;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης