ροή ειδήσεων

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Βρέθηκε το φάρμακο για τη φαλάκρα!!!!


Πρόσφατα, ο επιστημονικός κόσμος συγκλονίστηκε από ένα αναπάντεχο νέο... που ήταν αποτέλεσμα εκ βαθέων ερευνών για δεκαετίες. Η θεραπεία της φαλάκρας! Η γιατρός A. Chan είναι μια Αμερικανίδα Κινεζικής καταγωγής που αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Stanford University. Μετά από την αποφοίτησή της με διάκριση, η Δρ. Chan ξόδεψε πάνω από 20 χρόνια εργασίας ως Επόπτης Ερευνών κλινικών δοκιμών Δερματολογίας με στόχο να βρει μια θεραπεία για έναν αριθμό σοβαρές δερματικές παθήσεις που θεωρούνται ανίατες. Μία από αυτές τις παθήσεις ήταν η φαλάκρα – η μερική ή πλήρης έλλειψη τριχοφυΐας.

Μετά από δεκαετίες δοκιμών το αποτέλεσμα των διαφόρων ενώσεων που προωθούν την ανάπτυξη μαλλιών, η Δρ. Chan τελικά ανακάλυψε το μόνο συστατικό που έλειπε από μια ισχυρή λύση και που ήταν κρυφό για σχεδόν 2 δεκαετίες. Αυτό ήταν ένα εξαιρετικά σπάνιο βότανο που φυτρώνει μόνο σε μερικές ειδικές τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο και η διανομή και η χρήση του ήταν αυστηρά περιορισμένη μέχρι τώρα.

«Όταν αναμειχθεί με άλλα θεραπευτικά στοιχεία, το βότανο κυριολεκτικά κάνει μαγικά στο κεφάλι – το καλύπτει με καινούρια μαλλιά! «, εξήγησε η Δρ. Chan κατά τη διάρκεια ιατρικής συνδιάσκεψης με συναδέλφους που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, στις ΗΠΑ.

Μετά από 20 χρόνια έρευνας και διεξαγωγή κλινικών δοκιμών, η Δρ. Chan επιτέλους καταχώρησε μια μοναδική λύση για τη θεραπεία της φαλάκρας. Το απίστευτο προϊόν έχει υποστεί 16 δοκιμασίες και σύμφωνα με επιστημονικές εκτιμήσεις δείχνει 98,7 % επιτυχία στη θεραπεία της φαλάκρας και της αραίωσης.

Επιπλέον, η λύση όχι μόνο » επαναφέρει τα μαλλιά στη ζωή» αλλά βελτιώνει επίσης την ποιότητα τρέφοντας απίστευτα το τριχωτό της κεφαλής και ανακατασκευάζοντας τα ωοθυλάκια των μαλλιών εξ ολοκλήρου, έτσι ώστε η τριχοφυΐα γίνεται ολοένα και πιο πυκνή σε τρεις φορές ταχύτερους ρυθμούς.

πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/12/14 00:31

    Βρε καλή είναι και η φαλάκρα...
    Μας δίνει 5 χιλιόμετρα παραπάνω "τελική' στο μηχανάκι γιατί το κεφάλι είναι αεροδυναμικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *