ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ο γιος μοντέλου που έγινε ο βασιλιάς των ρουμπινιών - Δείτε φωτό και βίντεο!



Η γαλλική ''Vogue Paris'' του έκανε αφιέρωμα και τον χαρακτήρισε νέο Ιντιάνα Τζόουνς της εποχής μας...

Ο κυνηγός διαμαντιών, ρουμπινιών και ζαφειριών στα ποτάμια και τα ορυχεία της Αφρικής Γιάννης Μελάς (Yianni Melas), ένας από τους μεγαλύτερους αγοραστές πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων στον κόσμο βρίσκεται αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Ρόδο

Η γαλλική ''Vogue Paris'' τον διάλεξε την προηγούμενη εβδομάδα για να του κάνει αφιέρωμα για το instagram του. Τον είπε «ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς της εποχής μας, που μας δίνει με τις φωτογραφίες του το διαβατήριο για τον κρυφό κόσμο της αγοράς πολύτιμων λίθων, που από τη ζούγκλα και τα ορυχεία της Αφρικής συνομιλεί με αρχηγούς κρατών και μεγιστάνες του πλούτου…»!


ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Πρόκειται για τον Ροδίτη... Τσιπόκο (Chipoko το φάντασμα) όπως τον λένε οι Aφρικάνοι, γιός της Άννας Μελά που εξελέγη «Μις Ρόδος» το 1953. ''Πριν από ένα μεγάλο ταξίδι πρέπει να είμαι σε καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση, γι’ αυτό έρχομαι όποτε μπορώ στη Ρόδο, για να τρέξω στην Τάφρο, στο Αρχαίο Στάδιο, στους δρόμους της… Κάθε μέρα όταν είμαι εδώ τρέχω δέκα χιλιόμετρα τουλάχιστον. Η ενέργεια που παίρνω για τη νέα περιπέτεια είναι πολύ μεγάλη και ψυχική και σωματική''.




''Ξεκίνησα να γίνω γιατρός, σπούδασα τρία χρόνια ιατρική, αλλά πάντα ήθελα να γίνω σχεδιαστής κοσμημάτων. Αυτό το επάγγελμα δεν ενέπνεε τότε τόση εμπιστοσύνη στη μητέρα μου την Άννα Μελά και την πήρα τηλέφωνο της είπα «μαμά αφήνω την ιατρική, θα ασχοληθώ με τα διαμάντια»! Θα σκέφτηκε ότι τα διαμάντια είναι καλύτερα και δεν έφερε αντίρρηση'' λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην τοπική Ροδιακή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *