ροή ειδήσεων

Θέλεις δωρεάν διαδρομές με ταξί στην Αθήνα; Ορίστε τί πρέπει να κάνεις!



Με πληρωμή μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικών συναλλαγών, ο επιβάτης κερδίζει...
το κόστος μέχρι και το ποσό των 10 ευρώ.

Καθώς φουντώνει ο ανταγωνισμός μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρουν στο επιβατικό κοινό (μέσω εφαρμογών για smartphones) τη δυνατότητα άμεσης αναζήτησης ταξί, το Taxibeat σε συνεργασία με την PayPal προσφέρει δωρεάν διαδρομές στην Αθήνα. Κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Taxibeat, (διαθέσιμη για iOS και Android) και πραγματοποιώντας διαδρομή με πληρωμή PayPal, ο επιβάτης κερδίζει αυτόματα στο κόστος της διαδρομής μέχρι και το ποσό των 10 ευρώ.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά ισχύει τόσο για παλιούς όσο και για νέους επιβάτες του Taxibeat, για την πρώτη διαδρομή που θα εξοφλήσουν μέσω PayPal και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εντός του Δεκεμβρίου. Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal, το Taxibeat βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, καθιστώντας ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και απλή τη διαδικασία για όλους.
«Ο Δεκέμβριος ήταν ανέκαθεν ο καλύτερος μήνας για το Taxibeat, αφού ο κόσμος τείνει να βγαίνει έξω περισσότερο και να χρησιμοποιεί ταξί συχνότερα. Φέτος, επιθυμία μας είναι να επιβραβεύσουμε τους επιβάτες μας με το να τους προσφέρουμε δωρεάν χριστουγεννιάτικες διαδρομές, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την ευκολία που παρέχει η ηλεκτρονική πληρωμή με την PayPal, έναν από τους πλέον ασφαλείς οργανισμούς πληρωμών στον κόσμο σήμερα», αναφέρει ο Νίκος Δρανδάκης, CEO του Taxibeat.
Οι επιβάτες που θέλουν να επωφεληθούν, αρκεί να συνδέσουν τον PayPal λογαριασμό τους στο Taxibeat και να κάνουν τη διαδρομή τους.
πηγή: protothema.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *