ροή ειδήσεων

Ρόδος: Κατήγγειλε τον άνδρα της για παιδική πορνογραφία!



Με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου έγινε δεκτή η προσφυγή... ενός 38χρονου κατοίκου της Ρόδου, για την ακύρωση κλητηρίου θεσπίσματος, με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας μετά από αναφορά της πρώην συζύγου του.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου παρήγγειλε αρμοδίως στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου τη διενέργεια περαιτέρω προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση.

Ο 38χρονος, σύμφωνα με τη "δημοκρατική", παραπέμφθηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικειου Ρόδου για το αδίκημα της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και με τη χρήση διαδικτύου,
διότι κατείχε υλικό πορνογραφίας με ανήλικους. Αυτό, τον Αύγουστο του 2010.

Ο 38χρονος, εκπροσωπούμενος από τον δικηγόρο Μανώλη Κουτσούκο, υποστηρίζει ότι η εμπλοκή του ονόματός του σε μια τόσο ειδεχθή και αποτρόπαια υπόθεση και ο διασυρμός που έχει υποστεί μέχρι σήμερα στη μικρή κοινωνία της Ρόδου, έχουν πραγματικά λειτουργήσει ως "κεραυνός εν αιθρία" στη ζωή του, δεδομένου ότι ουδέποτε μέχρι σήμερα είχε την παραμικρή εμπλοκή με τη Δικαιοσύνη.


Ο άνδρας λέει ότι την υπόθεση "έστησε" η γυναίκα του

Επεσήμανε εξάλλου ότι η κατηγορία της δήθεν κατοχής πορνογραφικού υλικού και της δημοσίευσης άσεμνων φωτογραφιών της συζύγου του στο διαδίκτυο, κατασκευάσθηκαν από την πρώην σύζυγό του, κατά της οποίας έχει ήδη υποβάλει σχετική μήνυση, σε μια αήθη από πλευράς της προσπάθεια να "επιλύσει" σε βάρος του τα θέματα του διαζυγίου τους και της διατροφής του ανήλικου παιδιού τους.

Κατέστησε σαφές ότι η κατηγορία αυτή κατέρρευσε με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, από την οποία τόσο στο σκληρό δίσκο όσο και στα υπόλοιπα πειστήρια δεν βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, καμία άσεμνη φωτογραφία της συζύγου του ή οποιαδήποτε άλλου.


Ο σύζυγος θεωρεί ότι η γυναίκα του έβαλε την επίμαχη φωτογραφία στον υπολογιστή
Όπως υποστηρίζει, το λάπτοπ καθώς και τα "υποτιθέμενα πειστήρια" (CD), τα οποία η σύζυγός του παρέδωσε στο Α.Τ Ιαλυσού στις 31 Αυγούστου 2011 και τα οποία μεταγενέστερα έγιναν αντικείμενο έρευνας από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών,
βρίσκονταν κατά την έγγαμη συμβίωσή τους στην κοινή τους κατοχή ενώ όταν αποχώρησε από το σπίτι τους, παρέμειναν έρμαια της πρώην συζύγου του για 10 μέρες.

Λέει επίσης, ότι η έγγαμη συμβίωση του με την γυναίκα του τα τελευταία δύο χρόνια, πριν εκείνος φύγει από το σπίτι τους, έγινε σταδιακά προβληματική διότι τον επέπληττε συνεχώς με την παράλογη συμπεριφορά και τις ακραίες αντιδράσεις της, οι οποίες ξεφεύγουν από την κοινή λογική.

Θεωρεί ότι η πρώην σύζυγος του σκηνοθέτησε την όλη υπόθεση τροφοδοτώντας τον υπολογιστή με την επίδικη φωτογραφία, η οποία σε κάθε περίπτωση δεν αναφέρεται σε ανήλικα πρόσωπα.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/12/14 10:41

    Αλήτη να σου επιβληθεί το μέγιστο,παπάρα που το σκηνοθέτησε η γυναίκα σου σίχαμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *