ροή ειδήσεων

Κάτοικοι αποδοκίμασαν και κατέβρεξαν τον Μητροπολίτη Δωρόθεο - βιντεο



Κατά τη διάρκεια της παντηνιακής κινητοποίησης στο προαύλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Τήνου...
για την αλλαγή καθεστώτος στη λειτουργία του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας ΤήνουΤην οργή των κατοίκων της Τήνου έχει προκαλέσει η αλλαγή καθεστώτος διαχείρισης και λειτουργίας του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου (ΠΙΙΕΤ), το οποίο με το νόμο 4301/7-10-2014 ουσιαστικά περνά από τα χέρια του κράτους σε αυτά της Εκκλησίας, δίνοντας τον έλεγχο και μεγάλες εξουσίες στον εκάστοτε Μητροπολίτη.

Χθες, Δευτέρα, κατά τη διάρκεια της παντηνιακής κινητοποίησης στο προαύλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Τήνου για την αλλαγή καθεστώτος στη λειτουργία του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου εκατοντάδες κάτοικοι του νησιού αποδοκίμασαν έντονα τον Μητροπολίτη και τον αρχιερατικό επίτροπο του νησιού, τους οποίους θεωρούν κύριους υπαίτιους για τη μεταβολή του καθεστώτος λειτουργίας και διαχείρισης του Ιδρύματος.

Την Κυριακή ήταν προγραμματισμένες οι εκλογές για την διοικούσα επιτροπή του ΠΙΙΕΤ, το αποτέλεσμα των οποίων είναι άκυρο, καθώς σε αυτές συμμετείχαν μόλις 8 από τους 33 εκλέκτορες. Μόλις ο Μητροπολίτης έκανε την εμφάνισή του, το συγκεντρωμένο πλήθος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες, συνθήματα, ενώ τον κατέβρεξαν με μπουκάλια νερού.

Δείτε το βίντεο του cyclades24

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *