ροή ειδήσεων

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μ΄ ένα άλλο αυτοκίνητο αλλά ο ασυνείδητος οδηγός πάτησε γκάζι και έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος!


Ένας ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου, δεν φτάνει που η στιγμιαία, ίσως, απροσεξία του,... προκάλεσε σφοδρή σύγκρουση μ΄ ένα άλλο αυτοκίνητο στην περιοχή των Ασωμάτων, στην Κρεμαστή, αλλά πάτησε γκάζι και έφυγε από τον τόπο του ατυχήματος χωρίς καν να νοιαστεί αν είχε χτυπήσει ο οδηγός του άλλου οχήματος!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η οδηγός, (από την Κρεμαστή), προχθές το βράδυ, είχε περάσει την Γέφυρα και σταμάτησε στη διασταύρωση προς τον δρόμο του Αι Γιώργη περιμένοντας να περάσουν τα οχήματα που ερχόντουσαν από Παραδείσι.

Αλλά, το κακό δεν άργησε να συμβεί! Πριν περάσει ένα λεπτό, ένας οδηγός που ερχόταν κι αυτός από την Κρεμαστή με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο κυριολεκτικά έπεσε με μεγάλη δύναμη πάνω της!

Η τύχη της γυναίκας είναι ότι αφενός φορούσε ζώνη ασφαλείας και αφετέρου σαν να προαισθάνθηκε τι θα συνέβαινε και άφησε το πόδι της από το φρένο. Ωστόσο, η ζημιά που υπέστη ήταν αρκετά μεγάλη.

Όμως, το χειρότερο είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, τύπου Φίατ Πάντα, (και γύρω στα 60-65 χρόνων), ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε από τον τόπο του ατυχήματος.

Βέβαια, στο σημείο εκείνο εδώ και πολύ καιρό η περιοχή είναι στα «μαύρα σκοτάδια» (αλήθεια, δεν υπάρχει ένας αρμόδιος να δει το πρόβλημα;), κι ενδεχομένως ο δράστης να μην είχε καλή ορατότητα. Παρ΄ όλα αυτά, θα μπορούσε να σταματήσει να δει μήπως η οδηγός του αυτοκινήτου είχε χτυπήσει και χρειαζόταν βοήθεια.

Προφανώς, όμως, βλέποντας ότι είχε «λερωμένη τη φωλιά του», προτίμησε να πατήσει γκάζι για ν΄ αποφύγει ίσως τα... χειρότερα!

topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/12/14 15:53

    ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΉΣΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΗΚΏΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ... ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΌ ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΚΡΙΒΏΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *