ροή ειδήσεων

ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΑΡΑΤΣΙ Η ΤΤΕ!



Να μην πληρώσει «χαράτσι» για τα 29 ακίνητα της Τράπεζας της Ελλάδος,...
ζητά ο διοικητής της Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος με την προηγούμενη ιδιότητά του, αυτή του υπουργού Οικονομικών είχε εγκρίνει το σχετικό νόμο, ο οποίος ισχύει για όλους τους Έλληνες φορολογούμενους!


Την παροιμία «δάσκαλε που εδίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» θυμίζει το αίτημα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα προς το Υπουργείο Οικονομικών, για εξαίρεση των 29 ακινήτων της ΤτΕ από τον ΕΝΦΙΑ!

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο κ. Στουρνάρας επικαλείται «δημόσιο συμφέρον» για να τεκμηριώσει το αίτημά του, το οποίο αφορά σε ανώνυμη εταιρία.

Όπως όμως εκτιμάται, έτσι ανοίγει την πόρτα για έγερση παρόμοιας αξίωσης από όλες τις ανώνυμες εταιρίες, τη στιγμή που οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούνται να πληρώσουν κανονικά το… μάρμαρο.

Τα 29 κτήρια της Τράπεζας της Ελλάδος, καταλαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. Το κεντρικό κτήριο της Πανεπιστημίου, καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο συνολικού εμβαδού 19.300 τ.μ Η ΤτΕ έχει στην ιδιοκτησία της ακίνητα σε όλη τη χώρα από την Ξάνθη και την Κέρκυρα έως τη Ρόδο και τα Χανιά.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *