ροή ειδήσεων

Το Darknet το διαδίκτυο των εγκληματιών έφτασε και στην Ελλάδα



Χιλιάδες ευρώ για τα αρρωστημένα βίντεο με βιασμούς παιδιών και βρεφών...

- Πληρώνουν χιλιάδες ευρώ και δολάρια για να βλέπουν μέχρι και δολοφονίες μικρώνπαιδιών
- Ο χρήστης του Darknet είναι ανώνυμος κι αν ακόμα ανακαλυφθεί η ταυτότητά του είναι αλλοιωμένη
- Βαρόνοι της κόκα έχουν ειδικούς λογαριασμούς και κλείνουν μέσα από εκεί συμφωνίες εκατομμυρίων
- Δύο έλληνες στην Πάτρα εντοπίστηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με το αρρωστημένο υλικό

Δυστυχώς μία από τις πλέον σκοτεινές πτυχές του internet έφτασε και στην Ελλάδα και μάλιστα με την πιο σκληρή του μορφή. Ο λόγος για το Darknet, ένα 'μυστικό διαδίκτυο", που δημιουργήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 90' από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να εξασφαλίζεται η μυστικότητα των συνομιλιών στα πλοία του στόλου των ΗΠΑ που ταξίδευαν σε ολόκληρο το κόσμο.Ήταν και παραμένει ένα παράλληλο με το ίντερνετ δίκτυο, το οποίο “σβήνει” αυτόματα την ταυτότητα του χρήστη. Ωστόσο πολύ γρήγορα αυτό το “σκοτεινό” διαδικτυακό κόσμο, ανακάλυψαν οι παράνομοι σε ολόκληρο το κόσμο, με αποτέλεσμα να περάσει στα χέρια οργανωμένων εγκληματικών οργανώσεων και διακινητών παράνομων υλικών, ακόμα και πυρηνικών αποβλήτων.

Πλέον το “σκοτεινό διαδίκτυο”, έχει εξελιχθεί σε ένα παράλληλο κόσμο. Τον κόσμο της παρανομίας, καθώς πρόκειται πια για το επίσημο διαδικτυακό τόπο των παρανόμων.
Ο χρήστης του Darknet, είναι ανώνυμος, καθώς η ταυτότητα του υπολογιστή του, το ID δηλαδή, δεν είναι φανερό. Ακόμα και εάν κάποιος ανακαλύψει την ταυτότητα του υπολογιστή του που “περιπλανήθηκε” στο “σκοτάδι”, η πραγματική ταυτότητα του χρήστη είναι αλλοιωμένη με αποτέλεσμα την απόλυτη ανωνυμία.

Οι μαφιόζοι των ΗΠΑ και κυρίως η Ιταλική Μαφία που δραστηριοποιείται στην Αμερική, πολύ γρήγορα έκανε “εικόνισμα” το “Darknet”, και οι πληρωμένοι εκτελεστές της εγκληματικής οργανώσεις, άρχισαν να κλείνουν τα “συμβόλαια θανάτου” διεθνώς μέσω του “σκοτεινού κόσμου”, διατηρώντας απόλυτα την ανωνυμία τους.

Οι “βαρόνοι” της κόκας έχουν πια ειδικούς λογαριασμούς στο “Darknet” και κλείνουν συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων για την πώληση κόκας, ενώ οι διακινητές παιδικού πορνό βρήκαν το απόλυτο εργαλείο για να πουλάνε το νοσηρό προϊόν τους.

Στο “Darknet” βρίσκεις ακόμα και υλικό με δολοφονίες παιδιών, αρκεί να έχει μερικές δεκάδες, εκατοντάδες ευρώ η δολάρια για να αγοράσεις το υλικό και πάντα με την ανωνυμία σου εξασφαλισμένη.

Οι έρευνες στην Πάτρα που προκαλούν φρίκη

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε τις πρώτες συλλήψεις στην Ελλάδα χρηστών του DARKNET, του “σκοτεινού διαδικτύου” δηλαδή, όπου διακινούνται βιασμοί, κακοποιήσεις, ακόμα και δολοφονίες παιδιών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έπειτα από κοινή επιχείρηση του FBI, της Europol και βέβαια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίστηκαν στην Πάτρα, δυο άνδρες ηλικίας 33 και 35 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν ανοίξει λογαριασμό στο “Darknet”, δηλαδή στο “ανώνυμο διαδίκτυο” και διακινούσαν υλικό παιδική πορνογραφίας, κυρίως με κακοποιήσει ανηλίκων ακόμα και βρεφών.

Ο εντοπισμός των δυο Πατρινών, έγινε έπειτα από μεγάλη επιχείρηση που έχει εξαπολύσει εδώ και μήνες το FBI, σε συνεργασία με την Europol στο “ανώνυμο” η σκοτεινό” διαδίκτυο, για την διερεύνηση “συμβολαίων θανάτου” της Αμερικάνικης Μαφίας, σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Διερευνώντας λοιπόν αυτή την υπόθεση οι δυο υπηρεσίες, “έπεσαν” επάνω σε ιστοσελίδα του “σκοτεινού διαδικτύου” στην οποία διακινούνταν ιδιαίτερα σκληρό παιδικό πορνό, με κακοποιήσει παιδιών ακόμα και δολοφονίες.

Δυο από τους διακινητές του υλικού, οι οποίοι μάλιστα διατηρούσαν λογαριασμό σε αυτή τη “σκοτεινή” ιστοσελίδα, ήταν Έλληνες, καθώς διαπιστώθηκε μετά από πολλές αναλύσεις ότι το σήμα των δυο χρηστών “έβγαινε” από τη χώρα μας.

Αμέσως κλιμάκιο Αστυνομικών της Δίωξης έφθασε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα και με τα “λαπ τοπ” ανά χείρας, κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα των δυο δραστών και να φθάσουν τελικά στα σπίτια τους, αλλά και στους χώρους εργασίας τους, καθώς είναι και οι δυο ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Θεοδόσης Πάνου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/12/14 12:47

    πλάκα έχετε μια ώρα μα λέτε πόσο φοβερό και κλειστό είναι το σκοτεινό διαδίκτυο ναρκωτικά πορνογραφία βαρόνοι , μαφία και άλλα και από την άλλοι μόλις άνοιξαν λογαριασμό δύο Έλληνες τους τσάκωσαν αμέσως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://osarena.net/ki-alli-epithesi-sto-deepweb-gia-tin-anonymia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *