ροή ειδήσεων

ILTM: Κορυφαίος προορισμός διακοπών πολυτελείας η Ελλάδα το 2015



«Το ενδιαφέρον για την Ελλάδα είναι συσσωρευτικό για το 2015... και την τοποθετεί στους κορυφαίους προορισμούς τουρισμού πολυτελείας», δήλωσε ο Managing Partner της Seez Travel, Γιώργος Ηλιάδης, κατά τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της βιομηχανίας τουρισμού πολυτελείας, ILTM Event, που πραγματοποιήθηκε στις Κάννες από την 1η έως τις 5 Δεκεμβρίου, με την εταιρία του να εκπροσωπεί την Ελλάδα.

Κορυφαίοι ταξιδιωτικοί πράκτορες από όλο τον κόσμο και σύμβουλοι συμμετείχαν στο γεγονός και ήρθαν σε επαφή με τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες πολυτελείας του κόσμου.

Η Seez κατά τη συμμετοχή της στο ILTM κατέγραψε την προοπτική διεύρυνσης του δικτύου της Traveller Made, η οποία συγκεντρώνει τους διοργανωτές πολυτελών ταξιδίων σε ξεχωριστούς προορισμούς, με διοργανωτές ταξιδίων πολυτελείας από όλο τον κόσμο.

Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση των πρώτων 40 μελών-πρακτορείων της στην Ευρώπη, η Traveller Made πέτυχε τη διεύρυνσή της με 100 σημαντικά πρακτορεία από 24 ευρωπαϊκές χώρες.

Η Seez Travel είναι εταιρία διοργάνωσης ταξιδίων που δραστηριοποιείται στο Λονδίνο και την Αθήνα, παρέχοντας ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε προορισμούς τουρισμού πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση ατόμων, οικογενειών και μικρών ομάδων που αναζητούν την πολυτέλεια.

Είναι επίσης προτιμώμενος συνεργάτης της Four Seasons Hotels and Resorts, επιλεγμένο μέλος του προγράμματος Προνομίων Πολυτελείας της Starwood για τα ξενοδοχεία της Luxury collection Hotels και St. Regis, ενώ αποτελεί και «Διάσημο Πρακτορείο» για τα ξενοδοχεία της FHRI όπως τα Swissotel, Fairmont και Raffles, καθώς και συνεργάτη των ξενοδοχείων της Oetker Collection.

Η Seez στην Ελλάδα αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Traveller Made, της κορυφαίας ένωσης των European Travel Designers και είναι η μοναδική εταιρία διαχείρισης προορισμού που έχει την έγκριση της Traveller Made στη δέσμευσή της για αριστεία υπηρεσιών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *