ροή ειδήσεων

Συνελήφθη 30χρονος για τη δολοφονία του Έλληνα καθηγητή στο Λονδίνο



Ο 30χρονος Μαρκ Ντουέιν Πάτεν αντιμετωπίζει κατηγορίες για την άγρια δολοφονία... του 43χρονου καθηγητή Μενέλαου (Mel) Αλυγιζάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός έξω από τη στάση Γουάτερλου στο Λονδίνο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε την άγρια επίθεση στην στάση που βρίσκεται μπροστά από έναν από τους πλέον πολυσύχναστους σταθμούς τραίνων στο Νότιο Λονδίνο, τον Γουάτερλου, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ο 43χρονος καθηγητής ξεψύχησε στο σημείο της επίθεσης από τα βαριά τραύματα που έφερε στο κεφάλι.

Ο Μενέλαος Αλυγιζάκης ήταν καθηγητής θετικών επιστημών στο Κολέγιο Αθηνών, με πλούσιο έργο. Σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο (1979-1987) και το 1995 αποφοίτησε από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική. Εργάστηκε ως καθηγητής για χρόνια, διδάσκοντας Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία και Πληροφορική σε σχολεία της Αθήνας αλλά και της Αγγλίας, όπως επίσης και σε ιδιωτικά κολέγια και πανεπιστήμια των δύο χωρών. Στο ενεργητικό του έχει θητεία στις Ουρσουλίνες, στο Κολέγιο του Γουέστμίνστερ, το Κολέγιο του Γουίμπλεντον, τη Σχολή Λάτιμερ και πολλά άλλα με τελευταίο το Κολέγιο Αθηνών.

Επίσης, έχει διδάξει σε μουσικές σχολές του Λονδίνου και άλλων βρετανικών πόλεων Τεχνολογία της Μουσικής, ενώ ο ίδιος συνέθετε μουσική. Διατηρούσε δικό του στούντιο τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο ίδιος μιλούσε εκτός από ελληνικά και αγγλικά, γαλλικά και βουλγαρικά, ενώ ήταν γνώστης και της νοηματικής γλώσσας. Αγαπούσε τα ταξίδια, το διάβασμα και τη γιόγκα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *