ροή ειδήσεων

Η επόμενη ημέρα…



Το πρωί της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου ο επικεφαλής της Κομισιόν κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ νηφάλιος,...
παρά το ξενύχτι που θα έχει προηγηθεί για την παρακολούθηση του αποτελέσματος των ελληνικών εκλογών, θα εκδώσει ανακοίνωση που θα συνυπογράφουν όλοι οι ηγέτες της Ε.Ε. κατόπιν υπόδειξης της κ. Ανγκελας Μέρκελ.

Με την συγκεκριμένη ανακοίνωση θα ζητούν από τους ηγέτες των δύο κομμάτων που θα καταλάβουν τις πρώτες θέσεις να δηλώσουν εάν επιθυμούν την παράταση του προγράμματος ή την έξοδο από το ευρώ.

Μ΄ αυτό τον τρόπο σχεδιάζει η Μέρκελ να "απαντήσει" στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα διαπραγματευθεί μαζί της αλλά με την Ε.Ε. στο σύνολό της.
Η Μέρκελ θα αντιτάξει στους Σαμαρά-Τσίπρα την ομοθυμία όλων των ηγετών της Ε.Ε.
Μετά από αυτό δεν θα υπάρχουν πλέον περιθώρια για την Ελλάδα και στην ουσία το δίλημμα που θα θέσει η Μέρκελ είναι ή σχηματίζετε κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) και συνεχίζετε σε πρόγραμμα με πρώτο πλάνο τις μεταρρυθμίσεις, ή επιλέξτε την έξοδο από το ευρώ διαφορετικά θα κλείσουν οι στρόφιγγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Γερμανίδα καγκελάριος έχει εξασφαλίσει ένα ποσό 25 δις ευρώ για να χρηματοδοτήσει την επιστροφή της χώρας μας στη δραχμή!

Και θα τρέξουν οι «ταγοί» και οι «διασώστες», για το καλό της χώρας, να δεσμευθούν και πάλι, γιατί δεν έχουν καμία όρεξη να αγωνιστούν (ποτέ δεν αγωνίστηκαν για τίποτε στη ζωή τους) για έναν λαό που τους εμπιστεύτηκε δίνοντάς τους λευκή επιταγή ακούγοντας απλά φανφάρες.

Και από κάτω, θα σκούζουν οι αιωνίως χρήσιμοι ηλίθιοι, οι πρωταγωνιστές του δράματος της Ελλάδας, οι «κοψοχέρηδες» που πάντα βρίσκουν μία δικαιολογία της τελευταίας στιγμής για να εμπιστευτούν τον «γνώριμο» δήμιο…
Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, δηλαδή ο ελληνικός λαός, ο οποίος ψήφισε ακολουθώντας πιστά το δόγμα "ψήφισε και μη ερεύνα", σύμφωνα με τον κ. Στυλιανίδη (βουλευτής της ΝΔ) αφού «είδε το βιοτικό του επίπεδο να συρρικνώνεται κατά 40%, το φόρο για τα φυσικά πρόσωπα να αυξάνει 7 φορές, για τις επιχειρήσεις 9 φορές, η ιδιοκτησία να επιβαρύνεται 800% και η ανεργία να εκτινάσσεται στο 26,5% με πρώτα θύματα τους νέους ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες επέδειξαν απίστευτη ωριμότητα και ευθύνη».

Ο Αντώνης, ο Αλέξης, ο Πάνος, ο Γιώργος και τα άλλα παιδιά, «έσονται εις σάρκαν μίαν» και να καεί και το παλιάμπελο… αφού ποτέ δεν ήταν δικό τους για να νοιαστούν γι αυτό, αλλά επιπλέον, αφού δεν νοιάζονται οι ιδιοκτήτες του, θα νοιαστούν οι… νιόπαντροι;

«Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»… Εκλιπόντων και των δύο αυτών συστατικών, ας ανάψουμε τους φούρνους και ας καθίσουμε στη σειρά λέγοντάς πως μας πηγαίνουν για να κάνουμε ντους…
Εκτός και εάν αποφασίσουμε να... πιάσουμε εκείνες τις πέτρες που λέγαμε...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/1/15 18:07

    Μιά ζωή τα κόμματα μας γαλουχούσαν στην λαμογιά, και την διαφθορά, να ζούμε με δανεικά και να ζητάμε μετά να μας τα χαρίσουν! Αντί τουλάχιστον να τα επενδύσουμε παραγωγικά, τα ξοδέψαμε σε βίλες, στα μπουζούκια και ακριβά αυτοκίνητα. Ενα μέτρο σωστό ήταν ο ΕΝΦΙΑ ίσως το παρατράβηξαν αλλά όποιος έχει και κατέχει πρέπει να πληρώνει φόρο έστω κάτι λίγο από το δεύτερο σπίτι και απάνω να τον χαρατσώνουν κανονικά. Ετσι γίνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Εμείς τα θέλουμε όλα δικά μας, να μας παραγράφουν τα χρωστούμενα, να μην κυνηγάμε τους φοροφυγάδες στις λίστες τύπου Λαγκαρντ και η φοροδιαφυγή να χτυπάει κόκκινο. Αντε μετά να πείσεις τους εταίρους να σου κόψουν και άλλο το χρέος. Οταν δεν έχει ένα σπίτι να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, ξεπουλάει τα πάντα. Ηρθε η ώρα της πληρωμής. Ετσι ωμά αλλά η πραγματικότητα αυτή είναι. Για ρωτήστε τους ομολογιούχους αν τους άρεσε το κούρεμα των ομολόγων τους κατά 40-60%. Θα σας άρεσε εσάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *