ροή ειδήσεων

Από τα ΕΛΤΑ Κω... ο «παγιδευμένος» φάκελος στο Χρηματιστήριο


Τα δαχτυλικά αποτυπώματα που άφησε στον φάκελο....
ένας 28χρονος από το Αγρίνιο ήταν αυτά που τον «πρόδωσαν» και τώρα βρίσκεται κατηγορούμενος ως αποστολέας «παγιδευμένου» φακέλου με εκρηκτικά που εστάλη στις 2 Οκτωβρίου 2014 στο Χρηματιστήριο Αθηνών και εξουδετερώθηκε από το ΤΕΕΜ.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί στις 29 Οκτωβρίου 2014 ύστερα από επεισόδια που έγιναν στο Μεσολόγγι, όταν ομάδα κουκουλοφόρων, διαμαρτυρόμενη για τη σύλληψη δύο ατόμων -24 και 29 ετών, που προσπαθούσαν να αναρτήσουν πανό σε πρόσοψη κτιρίου- επιτέθηκε με ακόμη 15 άτομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, προκαλώντας υλικές ζημιές σε περιπολικά, Ι.Χ. αυτοκίνητα και καταστήματα.

Για την πράξη του αυτή κρατείται σήμερα στις φυλακές.

Από τα εργαστήρια της Αστυνομίας ταυτοποιήθηκαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα του 28χρονου στον φάκελο που εστάλη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από τα ΕΛΤΑ της Κω την προηγούμενη μέρα της άφιξης του φακέλου.

Ο φάκελος περιείχε τεύχος της οικονομικής επιθεώρησης και στις σελίδες του εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, εκρηκτική ύλη και μπαταρία, χωρίς πυροκροτητή.

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συρροή εγκλημάτων, όπως τρομοκρατικές πράξεις, απόπειρα εμπρησμού - έκρηξης, παραβάσεις σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και ανθρωποκτονίας με πρόθεση, καθώς και παραβάσεων του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών.

efsyn.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *