ροή ειδήσεων

Κίνδυνος να τιναχθούν οι εκλογές “στον αέρα”...Σε απεργιακό κλοιό η χώρα!



Σε απεργία-αποχή από κάθε εκλογική εργασία ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι της...


Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως σας είχε ενημερώσει η aftodioikisi.gr, λόγω της μη καταβολής της εκλογικής αποζημίωσης του 2012 και του 2014, αφού σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα στους Δήμους.

Μέλη της Εκτελεστική Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ είχαν σήμερα συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, Μιχάλη Θεοχαρίδη. Η αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ ζήτησε την καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης του 2012, αλλά και αυτήν του 2014.

Η απάντηση του κ. Θεοχαρίδη -σύμφωνα με τον κ. Μπαλασόπουλο- ήταν πως δεν υπάρχει φορολογική ενημερότητα στους Δήμους, με αποτέλεσμα να καθίσταται ανέφικτη η καταβολή της αποζημίωσης.

Mάλιστα, σε δηλώσεις του στον Βήμα 99,5 τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «έχουμε να κάνουμε με ένα ποσό εξευτελιστικό για τους δημοτικούς υπαλλήλους, 152 ευρώ καθαρά, την στιγμή που οι υπάλληλοι των Υπουργείων πήραν χιλιάδες ευρώ»

Εν τω μεταξύ, επιστολή έστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, προς τον Υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, με την οποία του ζητά να εκδώσει άμεσα εγκύκλιο προκειμένου να αποδεσμευτούν τα κονδύλια που αφορούν το εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων των ΟΤΑ, τονίζοντας πως κινδυνεύει η ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *