ροή ειδήσεων

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός των ξένων που επισκέφτηκαν την Ελλάδα για μεταμόσχευση μαλλιών



Επισκέψεις και στην Ρόδο...
Το τρίτο τρίμηνο του έτους ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός των ασθενών από το εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία) που επέλεξαν την Ελλάδα και ειδικότερα την Bergmann Kord για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών. Πρόκειται για την κλινική μαλλιών που ιδρύθηκε το 1979 και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της μεταμόσχευσης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης με περισσότερες από 60.000 επιτυχημένες επεμβάσεις.

Ο τρόπος προσέγγισης ξεκινάει από την αναζήτηση στο διαδίκτυο, όπου οι ενδιαφερόμενοι έλαβαν αναλυτική πληροφόρηση μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες της κλινικής (www.kord.gr,www.fuehairclinic.eu) σχετικά με τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Εν συνεχεία έστειλαν τη φόρμα επικοινωνίας ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

Στην επιπλέον περιποίηση που λαμβάνουν οι ασθενείς λειτούργησε άψογα ο συντονισμός εκείνος ώστε οι συνεργάτες που κατέχουν τη γλώσσα να παραλαμβάνουν τους ενδιαφερόμενους από το αεροδρόμιο αναλαμβάνοντας τη μεταφορά, ενημέρωση, ξενάγηση, διαμονή καθώς και την όλη περιποίηση του ίδιου και των όποιων συνοδών.

Σύμφωνα με τις στατιστικές μελέτες του ISHRS (Διεθνής Κοινότητα Χειρουργικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών) παρατηρείται παγκόσμια αύξηση και σημαντικό ενδιαφέρον για τη μεταφορά ασθενών σε χώρες και κλινικές που πρωτοπορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών. Ειδικότερα, στην Ελλάδα παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του κλάδου.

Η Bergmann Kord, ως πρωτοπόρος στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης, διαθέτει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις και αυτό το καταφέρνει με την εξελιγμένη τεχνική G.A.T, που βασίζεται στην αξιοποίηση αυξητικών παραγόντων και αιμοπεταλίων με στόχο ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Διαθέτει άρτια εξοπλισμένες ιατρικές υποδομές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο, εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, σωστή οργάνωση και με την πολυετή εμπειρία της αποτελεί μια κορυφαία επιλογή εξειδικευμένων λύσεων για τα μαλλιά σε παγκόσμια κλίμακα.


Μετά το πέρας της επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών του κ. Werner Scheffer (εκ δεξιών) και του κ. JurgenLangmesser (εξ αριστερών) που ταξίδεψαν από τη Γερμανία, με την παρουσία των επικεφαλής κ.κ. Βασιλική Κορδερά και Βαρδή Κορδερά.

Κατέχοντας την απόλυτη εξειδίκευση πάνω στη θεραπεία και αποκατάσταση των μαλλιών, εφαρμόζοντας τις πιο καινοτόμες μεθόδους, με συνεχή κατάρτιση του προσωπικού πάνω στις νέες τεχνολογίες και εξελιγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης διατηρεί υψηλό το επιστημονικό της επίπεδο διαθέτοντας άριστη τεχνογνωσία.

Το όραμα της κλινικής είναι αρχικά να αποτελέσει η χώρα μας κορυφαία επιλογή αναφορικά με την επέμβαση μεταμόσχευσης και στη συνέχεια να προωθεί τους ασθενείς σε άλλες κλινικές για διαφορετικές επεμβάσεις ώστε να προαχθεί το επίπεδο των ιατρικών υπηρεσιών και να αυξηθεί η εισροή των επισκεπτών σχετικά με θέματα υγείας.

Η Bergmann Kord διαθέτει υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρόδος, Κρήτη). Στην Αθήνα λειτουργούν δύο παραρτήματα: Λ. Κηφισίας 348 (απέναντι από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι τηλ. 210 68 28 888 και Λ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Ν. Σμύρνη, τηλ. 210 93 11 111.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *