ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μακρυχέρηδες και τσαντάκηδες στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.



Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου...

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύαζε ένας νεαρός «μακρυχέρης» που διασκέδαζε σε σε μπαρ στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου! Όταν έβρισκε ευκαιρία, άρπαζε τα κινητά ανυποψίαστων θαμώνων ώσπου, τελικά, κάποιοι τον πήραν είδηση και ειδοποίησαν την Αστυνομία!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έφτασαν στο νυχτερινό μαγαζί, έκαναν σωματική έρευνα στον 26χρονο Έλληνα και βρήκαν πάνω του τα δυο κινητά τηλέφωνα που είχε «βουτήξει» από γυναίκες οι οποίες διασκέδαζαν και τους τα επέστρεψαν. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Αλλά και στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 56χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε μια ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται εκτός λειτουργίας και άρπαξε από μέσα χρήματα και ρολόι χειρός του ιδιοκτήτη. Ο δράστης, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για άλλες υποθέσεις κλοπών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα.

Στην Κομοτηνή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 42χρονος Βούλγαρος που άρπαξε την τσάντα μιας 21χρονης Ελληνίδας και τράπηκε σε φυγή πεζός. Ο αλλοδαπός δεν κατάφερε να ξεφύγει και η κλεμμένη τσάντα που είχε μαζί του αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *