ροή ειδήσεων

«Ανακοίνωσα το μνημόνιο από το Καστελόριζο για να αναδείξω το νησί»!


Κι όμως αυτόν τον άνθρωπο κάποιοι θα τον ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή....

Η δήλωση του ΓΑΠ που θα συζητηθεί! Δείτε τι είπε για την...μαύρη μέρα στο Καστελόριζο που έβαλε την Ελλάδα στην χειρότερη περιπέτεια της σύγχρονης ιστορίας της. Τα συμπεράσματα δικά σας:

Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Ο Γιώργος Παπανδρέου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε πως θα έπρεπε να χειροκροτηθεί για την επιλογή του να ανακοινώσει την ένταξη της χώρας στο μνημόνιο από το Καστελόριζο γιατί με αυτόν τον τρόπο ανέδειξε το νησί σε πρώτο πλάνο διεθνώς! Όπως ανάφερε ο πρώην πρωθυπουργός, είχε ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι εκεί και προφανώς συνδύασε την απόφαση-σταθμό με την παρουσία του «για να αναδείξει ένα ελληνικό νησί».
Κατά τα άλλα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών επισήμανε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν ένα κόμμα ριζοσπαστικό με σοσιαλιστικές αξίες και πως αυτό θα χρειαζόταν σήμερα απέναντι στο μνημόνιο, αλλά δεν είναι. «Έχασε το όραμα, αφομοιώθηκε. Δεν θέλω να το προσωποποιήσω. Υπάρχει, βέβαια, ευθύνη κάθε φορά της ηγεσίας αλλά είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα και ο καθένας είχε τις προσωπικές του πρωτοβουλίες, συμφέροντα», πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως θα έπρεπε να είχε επιμείνει στο δημοψήφισμα μετά από τις Κάννες τις οποίες, όπως είπε, δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει μόνος του.
Κατηγόρησε, εξάλλου, τον πρώην διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο πως το 2009 του είχε πει απλώς ότι «το έλλειμμα μπορεί να γίνει διψήφιο», ενώ επανάλαβε πως ανατράπηκε από τον Βαγγέλη Βενιζέλο.
Πηγή: koutipandoras.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *