ροή ειδήσεων

Τα 6 μυστικά μιας πετυχημένης δίαιτας



Για να πετύχει μια δίαιτα δεν αρκεί να ακολουθείτε πιστά ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο...
αλλά να μπορείτε να το διατηρήσετε έτσι ώστε να καταφέρετε να χάσετε τα κιλά που θέλετε. Οι περισσότερες γυναίκες όταν ξεκινούν μια δίαιτα χάνουν 1-2 κιλά στην αρχή και μετά βλέπουν τη ζυγαριά να κολλάει. Για να μην απογοητεύεστε και να φτάσετε εύκολα τον στόχο σας, δείτε 6 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθειά σας για απώλεια κιλών και να κάνετε την ζυγαριά να ξεκολλήσει:

1. Μην επαναπαύεστε: Εάν έχετε χάσει 1-2 κιλά, σίγουρα αισθάνεστε πιο ελαφριά και πιο όμορφη. Όμως αν θέλετε να φτάσετε εύκολα τον στόχο που έχετε θέσει, καλό είναι να μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να επαναπαυτεί. Ακολουθήστε την δίαιτά σας κανονικά και μην πίνετε ένα ποτό παραπάνω ή τρώτε ένα σνακ επιπλέον γιατί αυτές οι ‘κακές’ συνήθειες απλά σας δίνουν έξτρα θερμίδες.

2. Αλλάξτε την μέθοδο γυμναστικής: Το σώμα σας μπορεί αν έχει συνηθίσει την ρουτίνα που ακολουθείτε στο γυμναστήριο. Βρείτε νέους τρόπους να κάψετε τις θερμίδες ακολουθώντας διαφορετικά προγράμματα, όπως πιλάτες, αεροβική γυμναστική, ποδήλατο ή περπάτημα. Οι επιλογές είναι απεριόριστες.

3. Μειώστε τις θερμίδες: Κοινό μυστικό για όλες τις δίαιτες είναι πως εφόσον έχετε χάσει κάποια κιλά, καλό είναι να μειώνετε σταδιακά τις θερμίδες. Αν έχει κολλήσει η ζυγαριά σας προσπαθήστε να κόψετε 250 θερμίδες από το ημερήσιο διαιτολόγιο.

4. Μαγειρέψτε: Μια υγιεινή διατροφή απαιτεί αρκετή μαγειρική. Διαλέξτε φρέσκα υλικά και προετοιμάστε μόνες σας τα γεύματά σας. Έτσι θα είστε σίγουρη ότι το γεύμα σας είναι μαγειρευμένο με υγιεινό τρόπο και θα γλιτώσετε τις επιπλέον θερμίδες που συχνά κρύβονται στα γεύματα που παραγγέλνουμε απ’ έξω.

5. Νερό: Να πίνετε αρκετό νερό ή τσάι χωρίς ζάχαρη για να διατηρήσετε τον μεταβολισμό σας ενισχυμένο.

6. Επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας: Εάν έχετε χάσει κάποια κιλά, αλλά έχετε φτάσει στο σημείο να μην μπορείτε να χάσετε άλλα, μπορεί να βρίσκεστε στο ιδανικό βάρος σας. Ίσως είναι ένας τρόπος του οργανισμού σας να σας πει ότι πρέπει να σταματήσετε τη δίαιτα και να συνεχίσετε μια διατροφή συντήρησης.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *