ροή ειδήσεων

Κλάπηκε η Android συσκευή σας; Μάθετε το IMEI της και αχρηστεύστε την!


Σήμερα ένας φίλος έτυχε να χάσει το Android tablet του, το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε.... σε διαφορετική περίπτωση να είχε κλαπεί. Όπως και να 'χει, η εύρεση του IMEI και η απενεργοποίηση της συσκευής με χρήση του κωδικού IMEI φαίνεται πως είναι μονόδρομος, μιας και ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τη συσκευή μέσω του Android Device Manager.
Κάθε Android συσκευή συνδέεται με κάποιο λογαριασμό Gmail, κάτι το οποίο είναι καλό για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η εύρεση του κωδικού IMEI, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς τη φυσική παρουσία της συσκευής, καθώς τότε η χρήση του συνδυασμού*#06# από το πληκτρολόγιο της συσκευής ή οι ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος, θα έδιναν τη λύση.



Τι μπορείτε να κάνετε χωρίς τη συσκευή; Να επισκεφθείτε τον Πίνακα Ελέγχου του Google(Gmail) λογαριασμού τον οποίον χρησιμοποιείτε στην χαμένη/κλεμμένη Android σας και να πατήσετε στην επιλογή «Android», η οποία θα σας εμφανίσει όλες τις συσκευές στις οποίες έχει συνδεθεί ο Google λογαριασμός σας. Κάθε μία φέρει και το μοναδικό IMEI της.

πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *