ροή ειδήσεων

Η Barbie έγινε η πρώτη interactive κούκλα στον κόσμο! [video]



Μια Barbie που μιλάει δεν είναι κάτι καινούργιο. Μια Barbie όμως που ακούει ό,τι της λες... και απαντάει ανάλογα, σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο...



Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη Νέα Υόρκη η Mattel αποκάλυψε τη νέα εκδοχή της γνωστής κούκλας η οποία διαθέτει τεχνολογία αναγνώρισης της φωνής καθώς και τη δυνατότητα να απαντάει σε ερωτήσεις.

Η νέα Barbie μαθαίνει τις προτιμήσεις των μικρών της φίλων, τις αποθηκεύει στην μνήμη της και της χρησιμοποιεί σε μελλοντικές συζητήσεις. Αν π.χ η μικρή σας κόρη αναφέρει κάποια στιγμή ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει χορεύτρια η «Hello Barbie» θα το θυμάται και θα της το συζητήσει πάλι τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την Mattel η νέα κούκλα μπορεί να λέει αστεία, να παίζει παιχνίδια ενώ προσαρμόζεται με την πάροδο του χρόνου στον ιδιοκτήτη της.

Η «Hello Barbie» για να λειτουργήσει πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε δίκτυο Wi Fi ενώ χρειάζεται να επαναφορτιστεί έπειτα από μία ώρα παιχνιδιού.

Μην φοβάστε ότι τα παιδιά σας μπορεί να την βαρεθούν σύντομα ή ότι τα θέματα συζήτησης θα είναι διαρκώς τα ίδια. Η σύνδεση της με το Internet παρέχει στην κούκλα τα απαραίτητα updates για να ανανεώνεται συνεχώς και για να έχει καινούργια πράγματα να πει.

Πατήστε το μικρό κουμπί στη ζώνη της και ας αρχίσει το κους κους!

Διατίθεται στην αγορά από τον επόμενο Σεπτέμβριο και η τιμή της υπολογίζεται στα 65 ευρώ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *