ροή ειδήσεων

Εξαπατούσαν ηλικιωμένες, παριστάνοντας τους λογιστές



Για απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής στη Χαλκίδα κατηγορείται μια 42χρονη γυναίκα, ενώ...
διερευνώνται τα στοιχεία ταυτότητας ενός άνδρα – συνεργού της. Οι δύο δράστες προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικό ποσό από την ηλικιωμένη, με το πρόσχημα ότι η 42χρονη είναι λογίστρια του γιου της.
Σημειώνεται ότι η 42χρονη εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης που εξιχνιάσθηκε πρόσφατα σε βάρος 83χρονης ημεδαπής στη Λιβαδειά
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε απόπειρα απάτης, σε βάρος 73χρονης ημεδαπής στη Χαλκίδα. Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε 42χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, αλλά και ενός άνδρα – συνεργού της τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία. Ειδικότερα πρωινές ώρες της 28-01-2015, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, προσπάθησαν να πείσουν την 73χρονη, με το πρόσχημα ότι η 42χρονη είναι λογίστρια του γιου της και ενεργεί για λογαριασμό του, να τους παραδώσει χρηματικό ποσό, ως αναγκαία προϋπόθεση για την επιστροφή φόρου στον γιο της.
Η 73χρονη αντιλαμβανόμενη τη σε βάρος της απόπειρα εξαπάτησης, επιχείρησε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον γιο της, με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου αξιοποιώντας κατάλληλα προανακριτικό υλικό, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την 42χρονη. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Σημειώνεται ότι η ανωτέρω, εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης που εξιχνιάσθηκε πρόσφατα σε βάρος 83χρονης ημεδαπής στη Λιβαδειά.
Ειδικότερα από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος της 42χρονης και ενός ακόμη 40χρονου ημεδαπού, οι οποίοι έπεισαν την 83χρονη να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, με το πρόσχημα υποτιθέμενης οφειλής συγγενικού της προσώπου προς τον λογιστή του (σχετικό το από 31-01-2015 Δελτίο Τύπου μας).

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *