ροή ειδήσεων

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Αντώνης Σαμαράς! Ποιος είναι ο επόμενος ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας;


Το διάδοχο του Αντώνη Σαμαρά αναζητούν στη Νέα Δημοκρατία, με...
την Ντόρα Μπακογιάννη να εμφανίζεται έτοιμη για τη ρεβάνς, προβάλλοντας ως φαβορί.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών φέρεται, μάλιστα, έτοιμη, να θέσει, ευθέως, ζήτημα ηγεσίας, στην κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την προσεχή Πέμπτη.

Το βέβαιο, πάντως, είναι πως ο Μεσσήνιος πολιτικός βρίσκεται ένα βήμα πριν την έξοδο, ύστερα και από την κατάπτυστη ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που αποτέλεσε τη... σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι μόνοι, πλέον, που απέμειναν να στηρίζουν τον τέως πρωθυπουργό, είναι οι προερχόμενοι από τον ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης, αλλά και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών Μανόλης Κεφαλογιάννης.

Αντίθετα, καθημερινά προστίθενται στελέχη, ακόμη και φίλα προσκείμενοι, μέχρι πρότινος, στην ηγεσία, όπως η Φωτεινή Πιπιλή που κάλεσε τον κ. Σαμαρά να απομακρύνει τους «φθαρμένους» συνεργάτες του, ο Κώστας Τζαβάρας και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ενώ εντύπωση προκάλεσε η σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε η, από χαρακτήρα μετριοπαθής, Μαριέττα Γιαννάκου, που έκανε λόγο για ιδεολογική μετατόπιση του κόμματος και διοίκησή του από μια κλειστή ομάδα, κάλεσε δε, εμμέσως, τον κ. Σαμαρά, να διευκολύνει τις εξελίξεις, κάτι που έκανε, με πιο ευθύ τρόπο και ο Βαγγέλης Αντώναρος. Στην κριτική του επανήλθε και ο Γιάννης Μιχελάκης.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *