επικαιρότητα

Αστυνομικός με... παρελθόν διακινούσε ηρωίνηΤην πρώτη φορά την είχε γλιτώσει...

Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη στα όρια Καρδίτσας και Τρικάλων, μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος και επέβαιναν άλλοι δυο άνδρες

Την πρώτη φορά που συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης την είχε γλιτώσει ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Όμως, οι συνάδελφοί του τον έπιασαν για δεύτερη φορά με 134 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη στα όρια Καρδίτσας και Τρικάλων, μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος και επέβαιναν άλλοι δυο άνδρες. Οι αστυνομικοί που τους σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν στο αυτοκίνητο τα ναρκωτικά και τους πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Καρδίτσας.

Ως αργά το βράδυ της Παρασκευής, βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων. Ο αστυνομικός είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διακίνηση ηρωίνης αλλά, ενώ είχε αθωωθεί από το δικαστήριο, το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα αποτελέσματα της Ε.Δ.Ε. η οποία διενεργήθηκε, τον είχε τιμωρήσει με ποινή αργίας δυο μηνών.

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης