ροή ειδήσεων

Αστυνομικός με... παρελθόν διακινούσε ηρωίνη



Την πρώτη φορά την είχε γλιτώσει...

Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη στα όρια Καρδίτσας και Τρικάλων, μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος και επέβαιναν άλλοι δυο άνδρες

Την πρώτη φορά που συνελήφθη για διακίνηση ηρωίνης την είχε γλιτώσει ένας αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Όμως, οι συνάδελφοί του τον έπιασαν για δεύτερη φορά με 134 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο 37χρονος υπαρχιφύλακας συνελήφθη στα όρια Καρδίτσας και Τρικάλων, μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος και επέβαιναν άλλοι δυο άνδρες. Οι αστυνομικοί που τους σταμάτησαν για έλεγχο, βρήκαν στο αυτοκίνητο τα ναρκωτικά και τους πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Καρδίτσας.

Ως αργά το βράδυ της Παρασκευής, βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων. Ο αστυνομικός είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για διακίνηση ηρωίνης αλλά, ενώ είχε αθωωθεί από το δικαστήριο, το Πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ. που εξέτασε τα αποτελέσματα της Ε.Δ.Ε. η οποία διενεργήθηκε, τον είχε τιμωρήσει με ποινή αργίας δυο μηνών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *