ροή ειδήσεων

Ξέμεινε με ένα απορριμματοφόρο η πόλη – Ξεχειλίζουν η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών


Εμφανές το πρόβλημα της καθαριότητας στην πόλη της Ρόδου.... η οποία έχει ξεμείνει με ένα μόνο απορριμματοφόρο με αποτέλεσμα να υπερχειλίζουν οι κάδοι και να αγανακτούν οι πολίτες.

Λόγω τεχνικών προβλημάτων και λόγω της αδυναμίας του δήμου να προμηθευτεί ανταλλακτικά (υπάρχουν και συσσωρευμένα χρέη σε προμηθευτές) πολλά απορριμματοφόρα έχουν παροπλισθεί με αποτέλεσμα να είναι ένα με δύο το πολύ στην ενεργό δράση. Αυτή η έλλειψη μέσων έχει σαν αποτέλεσμα να στοιβάζονται σωροί σκουπιδιών ακόμη και δίπλα από τους κάδους και ιδιαίτερα μετά το Σαββατοκύριακο (οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν το πρωί της Δευτέρας).




Όλη αυτή η κατάσταση έχει θορυβήσεις τους πολίτες οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι με το θέμα που αντικρίζουν.

Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων στον τομέα καθαριότητας κ. Γιάννης Ντελλάκης δήλωσε στο drasisnews.gr:“Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με έλλειψη προσωπικού. Υπάρχουν ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό, δεν είναι όμως τόσο μεγάλες ώστε να δημιουργείται τέτοιο πρόβλημα, το οποίος σχετίζεται αποκλειστικά με την έλλειψη απορριμματοφόρων. Δεν υπάρχουν οχήματα για να γίνει σωστά η δουλειά. Και πάλι το χειμώνα τα καταφέρνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το καλοκαίρι τι θα γίνει;“.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/2/15 18:42

    Μια ζωή ανίκανοι και αναποτελεσματικοί όσοι ασχολούνται με τα κοινά..... χωρτάσαμε πια από υποσχέσεις προεκλογικές και να χτίζετε Κλοσσούς και ποδηλατόδρομους ..... και η γιαγιά μου ξέρει να κάνει επισημάνσεις και διαπιστώσεις.... ΕΡΓΑ ΒΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ πότε θα κάνετε? Οι ίδιοι που ήταν πριν και διέλυσαν τον Δήμο είναι πάλι εδώ, γιατί οι πολίτες αυτά τα πρόβατα ακόμα δεν μπορούν να επιλέξουν τους σωστούς. Ανταλλακτικά λέει είναι το πρόβλημα, δεν έχουν τον Θεό τους!!!!!! Πόσα δηλαδή δισεκατομμύρια χρειάζεστε βρε ανίκανοι να τα αγοράσετε? Ο προηγούμενος "ανικανότατος" δήμαρχος ποζάριζε με υπερηφάνια σαν παιδάκι δίπλα στα παιχνίδια του δίπλα σε κάποια νέα μηχανήματα καθαριότητας. Τότε υπήρχαν τα χρήματα? Τσακιστείτε να φύγετε αν δεν μπορείτε αυτά τα απλά προβλήματα να λύσετε!!! Δεν σας πληρώνουμε για να κάνετε διαπιστώσεις αλλά ΕΡΓΑ και να βρίσκετε ΛΥΣΕΙΣ!
    Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *