ροή ειδήσεων

Πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση


Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου χθες 19/2/2015 πραγματοποίησε.... την εκλογο απολογιστική του Συνέλευση. Στην συνέλευσηέδωσαν το παρόν ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΕΕΥΤΕ κ. Χότζογλου Γ. και ο Πρόεδρος του ΕΚΡ κ. Χατζησάββας Σ. οι οποίοιαπεύθυνανλόγο στα μέλη του Σωματείου μιλώντας για θέματα που απασχολούν τον κλάδο και δηλώνοντας ότι τόσο η Ομοσπονδία όσο και το ΕΚΡ θα είναι ανάπασάστιγμή στο πλευρό των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Στη συνεχεία το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Σωματείου Σταμούλης Αθ.παρουσιάζοντας τον ΔιοικητικόΑπολογισμό - Δράση του Σωματείου. Ο πρόεδρος έδωσε έμφαση στης συνεχείς ενέργειες που έχουν γίνει για το έντονο πρόβλημα των απλήρωτων το οποίο παρά τις προσπάθειες δεν έχει έχει λυθεί ακόμα. Ο Ταμίας Ανθούλας Χρ. από μεριάς τουπαρουσίασεαναλυτικά τον Οικονομικό Απολογισμό & Προϋπολογισμό του Σωματείου.

Να αναφερθεί ότι προτάθηκε ψήφισμα δια ανάτασης της χειρός για την ακύρωση των απολύσεων των εργαζομένων της εταιρίας Aldermar αφού η συγκεκριμένη εταιρία προχώρησε στην απόλυση 18 εργαζομένων προ ολίγων ημερών. Δεδομένου ότι οι πρώτοι που απολύθηκαν από την εταιρία ήταν πρωτοστάτες διαμαρτυρίαςπρος την εταιρία, η οποία προσπάθησε να υποχρεώσει τους εργαζόμενους να μην είναι μέλη του Σωματείου μας, ο λόγος των απολύσεων είναι μάλλον προφανής. Φυσικά όλα τα μέλη υπερψήφισαν ομόφωνα ώστε να ακυρωθούν οι άδικες απολύσεις των συναδέλφων τους.

Τέλος, τα μέλη του Σωματείου ενέκριναν τόσο τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό όσο και τον Οικονομικό Προϋπολογισμό σε ποσοστό 92% δείχνοντας για άλλη μια φορά την στήριξη και την πιστή που δείχνουν στο Σωματείο τους. Ενώ διεξαχθεί και ψηφοφορία για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή των επερχόμενων εκλογών του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου τον Μάρτιο με εκλεγμένους αλφαβητικά τους:

1. Καρνάβα Βασίλειο

2. Μοσχού Γεώργιο και

3. Χρούση Τσαμπίκα

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *