ροή ειδήσεων

Επαναλειτουργεί ο τηλεοπτικός σταθμός «ΘΑΡΡΙ»



Ήταν 12 Αυγούστου 2014 όταν το Rodosreport δημοσίευσε το πρωί την διακοπή λειτουργίας... του εκκλησιαστικού τηλεοπτικού σταθμού «ΘΑΡΡΙ».

Η μοναδική φωνή της ορθοδοξίας στα Δωδεκάνησα που επί 19 χρόνια τροφοδοτούσε πνευματικά τους νησιώτες, σίγησε στις 14.00 το μεσημέρι εκείνης της ημέρας από τη συχνότητα 56.

Ο Σταθμός «ΘΑΡΡΙ» ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του νυν Μητροπολίτη Νέας Ζηλανδίας και πρώην Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Θάρρι κ. Αμφιλόχιου και τελεί υπό την πνευματική καθοδήγηση του Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου.

Αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και το κλείσιμο του αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.

Έκτοτε οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού και πρωτίστως ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Πόκκιας, έδωσαν αγώνα ώστε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΘΑΡΡΙ» να επαναλειτουργήσει δίχως να καλύπτεται από ατέλειες της νομοθεσίας.

H διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και τελικά είχε επιτυχή έκβαση.Έτσι, τα Δωδεκάνησα απέκτησαν και πάλι την πνευματική τους φωνή. Ο τηλεοπτικός σταθμός θα λειτουργήσει με νέες θεματικές ενότητες και θα προβάλλει στα μέγιστα την ορθοδοξία, την παράδοση, τη λαογραφία του τόπου μας.

Πιο συγκεκριμένα, καθοριστική στην επαναλειτουργία του σταθμού υπήρξε η δωρεά της ψηφιακής συχνότητας του TV4 από τον επιχειρηματία κ. Σάββα Κάτρη στην Ιερά Μονή Θάρρι.

Πλέον με εικοσαετή εμπειρία, με εξειδικευμένο εξοπλισμό και τεχνογνωσία ο σταθμός «ΘΑΡΡΙ»θα εκπέμπει ψηφιακά σε όλα τα Δωδεκάνησα με σκοπό την ψυχική ωφέλεια των πολυπληθών τηλεθεατών των νησιών μας.

Η τηλεόραση «ΘΑΡΡΙ» θα λειτουργήσει και πάλι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στη συχνότητα που εκπέμπει ψηφιακά η τηλεόραση TV4 σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Rodosreport.

Η ανακοίνωση της επιτροπής του τηλεοπτικού σταθμού «ΘΑΡΡΙ» στις 14 Αυγούστου έκλεινε με την παρακάτω φράση» Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού. Θαρσείτε!».

Φαίνεται πως η πίστη τους δικαίωσε …

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/15 11:30

    Στον ΆΝΘΡΩΠΟ που λέγεται ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΤΡΗΣ του ΙΩΑΝ. Μακάρι τη καλοσυνάτη καρδιά του Σάββα Κάτρη να τη είχαν όλοι οι άνθρωποι. Εύγε αδελφέ Σάββα, ο Μεγάλος Θεός να στο ανταποδώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *