επικαιρότητα

ΘΕΑΤΡΟ: «ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΕΣ ΜΠΙΖΙΝΕΣ»


Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου – Χορού και Μουσικής Κρεμαστής Ρόδου... «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ» θα παρουσιάσει την κωμωδία «ΚΡΕΜΑΣΤΕΝΕΣ ΜΠΙΖΙΝΕΣ», σε σενάριο ΜΑΡΙΑΣ ΑΙΒΑΖΗ – ΖΑΓΟΡΑ και σκηνοθεσία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΕΧΑ. 

Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κρεμαστή Ρόδου στις αρχές της δεκαετίας του 80. Μια τυπική οικογένεια του χωριού ως ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων ετοιμάζεται να δεχτεί τους πρώτους της πελάτες. Οι τουρίστες έρχονται και οι Κρεμαστενοί προσπαθούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της νέας εποχής που σηματοδοτεί η ραγδαία τουριστική ανάπτυξη στο νησί της Ρόδου.

Η θεατρική αυτή παράσταση αναδεικνύει την ντοπιολαλιά της Κρεμαστής και επιδιώκει να χαρίσει άφθονο γέλιο φέροντας μνήμες στους μεγαλύτερους και γνώση στους νεότερους.

Παίζουν : Μιχαήλ Λούπης, Μαρία Προδρομίδη, Παρασκευή Κοντομανώλη, Μιχαήλ Λαός, Κωστής Τσαμπικάκης, Πηγή Στεργενάκη, Σπυριδούλα Πάσσαρη, Τάσος Κυρτάσογλου, Βούλα Γιωργιού – Χατζηβασιλείου, Μιχαήλ Διακάκης, Μαρία Καζακίδου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: 3 τουρίστες στο στρατ. νοσοκομειο Ρόδου
άλλοι σε κοβιντ πανσιον στην Κρεμαστή
σσσσσ

M M S

M M S
Θυμάστε στο ενυδρείο, πίσω από τη νομαρχία ,το υπέροχο αυτό φυτό ;Τώρα γρασίδι. Ευτυχώς που και που φυτρωνει μόνο του. Η φωτογραφία είναι από ένα σημείο στο Γενναδι

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά