ροή ειδήσεων

Λυκογιάννης: «Φρικτά παράπονα από την διαιτησία»



ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ 75-69 Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΡΟΔΟΥ...


Ο Κολοσσός Ρόδου ηττήθηκε στην Ελευσίνα από τον Πανελευσινιακό και ο Άρης Λυκογιάννης εξαπέλυσε... μύδρους κατά της διαιτησίας. Ο Ελληνας τεχνικός έκανε λόγο για φρικτά παράπονα τα οποία έχει η ομάδα του από τους Ξενικάκη και Γεωργιάδη.

«Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για την νίκη της. Υπάρχουν δύο σκέλη τα οποία θέλω να σχολιάσω και το ένα έχει να κάνει με τον τρόπο αντιμετώπισης που είχε η ομάδα μου στο δεύτερο ημίχρονο όπως πιστεύω πως σήμερα ήταν ξεκάθαρο πως εμείς έπρεπε να το χάσουμε το παιχνίδι. Έχουμε φρικτά παράπονα από την διαιτησία του κ. Ξενικάκη και του κ. Γεωργιάδη από τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν να σφυρίξουν στο δεύτερο ημίχρονο και από τον τρόπο που αντιμετώπισαν την ομάδα μας.

Το δεύτερο σκέλος που έχει να κάνει με το αγωνιστικό είναι το κακό ξεκίνημα μας στο τρίτο δεκάλεπτο που δεν μπήκαμε με καθαρό μυαλό και είχαμε αρκετές λάθος επιλογές με αποτέλεσμα να επιτρέψουμε στην Ελευσίνα πολύ γρήγορα να ροκανίσει την διαφορά και να καταφέρει να περάσει μπροστά ακόμα και με έντεκα πόντους. Πήραμε δύο φορές τάϊμ άουτ για να ηρεμήσουμε και ξεκινώντας από το αμυντικό κομμάτι επιστρέψαμε, ξαναπεράσαμε μπροστά και εκεί υπάρχουν πολλές φάσεις που θα πρέπει να συζητηθούν».

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για την νίκη. Ξέραμε πως σε αυτό το παιχνίδι η Ελευσίνα θα είναι πολύ δυνατή γιατί χρειαζόταν πάρα πολύ την νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο πλάνο μας και παίζαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο όμως ενώ μιλήσαμε και στα αποδυτήρια για την αντίδραση της Ελευσίνας δεν δείξαμε έτοιμοι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας αν και τώρα έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με καλές ομάδες και ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

sentragoal


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *