ροή ειδήσεων

“Πατέρα μην με μεταθέσεις”! Τι είπε από το Καστελόριζο ο γιος φαντάρος στον πατέρα υπουργό!



“Συγκρατημένα αισιόδοξος” εμφανίστηκε ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος... για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους, αλλά και βέβαιος ότι πάμε σε εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο.

Ο κ.Ήσυχος έκανε μια ανάλυση για την “ευρωπαϊκή πολυφωνία” που η Ελλάδα επεδίωκε αλλά και για τις ανησυχίες όλων των μεγάλων δυνάμεων,όπως οι ΗΠΑ,η Ρωσία και η Κίνα.

Ο ΑΝΥΕΘΑ παραδέχτηκε ότι οι επιθέσεις κατά της Ελλάδας θα ενταθούν αλλά επεσημανε ότι η “ψυχολογική συνοχή” της κυβέρνησης είναι εξαιρετικά δυνατή.
“Τα δύσκολα δεν ειναι τώρα”, είπε σε συνέντευξή του στον ALPHA αλλά “θα έρθουν με τις δανειακές συμβάσεις”.

Ο κ.Ήσυχος υπενθύμισε την πρωθυπουργική δέσμευση για εξεταστική επιτροπή για το πως και γιατί φθάσαμε στα μνημόνια.

Για τα ρουσφέτια

Ο κ.Ήσυχος ρωτήθηκε για την θητεια του γιου του ο οποίος αυτή τη φορά υπηρετει στο Καστελόριζο. Θέλοντας να δώσει μήνυμα για τα ρουσφέτια και τα “βυσματα”, αποκάλυψε ότι στην πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία μετά από την αναληψη των καθηκόντων του ως ΑΝΥΕΘΑ , του είπε “να μην τολμήσει να τον μεταθέσει”. “Όχι πως υπήρχε περίπτωση να το κάνω”,είπε ο κ.Ησυχος.

“Ξηλώσαμε όλο το σύστημα των ρουσφετιών. Θα υπάρξουν παρεμβάσεις μόνο για κοινωνικούς λόγους” είπε ο κ.Ήσυχος και ανακοίνωσε ότι στρατολόγοι δουλεύουν ήδη σε νέο ηλεκτρονικό πρόγραμμα στο οποίο θα μπαίνουν όλα τα πραγματικά κοινωνικά αιτήματα, στα οποία θα έχει έλεγχο ακόμη και η Βουλή.

Αναφέρθηκε στο κλείσιμο των στρατοπέδων και στην εκμετάλλευσή τους προς όφελος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για τα οικονομικά

Ενσωμάτωση του επιδόματος παραμεθορίου στον μισθό των στρατιωτικών ανακοίνωσε ο ΑΝΥΕΘΑ ,υποστηρίζοντας ότι “το κάνουμε γιατί τα επιδόματα μπαίνουν και βγαίνουν στις αποδοχές”.

Τι του έκανε εντύπωση από τα εστιατόρια του ΥΠΕΘΑ όπου κάθε μεσημέρι τρώει μαζί με τους στρατιωτικούς; “Είδα μεγάλες ουρές στρατιωτικών να περιμένουν να πάρουν φαγητό σε πακέτο… Ένα σιωπηλό συσσίτιο”, είπε ο κ.Ήσυχος ο οποίος είπε ότι πρέπει να γίνουν “ρήξεις και τομές” υπέρ των στρατιωτικών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *