ροή ειδήσεων

Ο «πατριάρχης» του παγκόσμιου βόλεϊ Θανάσης Παπαγεωργίου συνεργάτης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος


Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το γεγονός...
ότι ο «πατριάρχης» του παγκόσμιου βόλεϊ Θανάσης Παπαγεωργίου είναι πλέον φίλος, συνεργάτης και συνοδοιπόρος της ομάδας μας. Ο κ. Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου και περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και συζήτησαν για μία ευρύτερη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί παντός επιστητού και μάλιστα ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύθηκε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες επαφές με τις ομοσπονδίες της Γερμανίας και του Ισραήλ για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων με ομάδες από τις δύο συγκεκριμένες χώρες.

Ο κ. Παπαγεωργίου συνεχάρη τον Κάλλιστο Διακογεωργίου και το διοικητικό συμβούλιο για την άριστη οργάνωση του συλλόγου, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας τον ευχαρίστησε θερμά για τα καλά του λόγια αλλά και τη βοήθεια που θα παρέχει στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από καλό και η ομάδα μας συνεχίζει να απλώνει τα φτερά της και να συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν προσφέρει επί σειρά ετών και είναι αναγνωρισμένοι διεθνώς για τη μεγάλη τους προσφορά στο χώρο του αθλητισμού.

Ότι και να πούμε για τον Ροδίτη και Βατενό στην καταγωγή κ. Θανάση Παπαγεωργίου είναι λίγο… Διατηρεί την ιδιότητα του καθηγητή του πανεπιστημίου των αθλημάτων στην Κολωνία. Θεωρείται «πατριάρχης» του παγκόσμιου volley και beach volley, είναι instructor της παγκόσμιας ομοσπονδίας και έχει μπει στο Hall Of Fame. Κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας με τους άνδρες, πήρε το χρυσό μετάλλιο σαν προπονητής με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας των ΑμεΑ, ενώ διατηρεί ακόμη την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή. Έχει τιμηθεί πάρα πολλές φορές από Ομοσπονδίες κρατών ανά τον κόσμο, ενώ πριν από μερικά χρόνια τιμήθηκε από την κυβέρνηση της Γερμανίας με το βραβείο fair play. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων για το volley και το beach volley. Το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος μας τιμάει ιδιαίτερα, γιατί ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους με το ήθος, τον χαρακτήρα και την τεράστια προσφορά του κ. Θανάση Παπαγεωργίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/15 13:01

    Γιατι να βγαινει φωτογραφια ο προεδρος και οχι ολο το συμβουλιο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *