ροή ειδήσεων

Swiss Air: Προσφέρει 370.000 περισσότερες θέσεις προς Ελλάδα


Κατά 297% αυξάνει τη χωρητικότητα των πτήσεων με προορισμό την Ελλάδα,... για τη θερινή σεζόν, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ελβετίας Swiss Air.

Ειδικότερα, η εταιρεία σε συνεργασία με την θυγατρική της, Edelweiss Air θα προσφέρει συνολικά περίπου 370.000 πρόσθετες θέσεις με προορισμό την Ελλάδα, με την εταιρεία να έχει τρεις καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ζυρίχη με ανταποκρίσεις προς 79 Ευρωπαϊκούς και 25 διηπειρωτικούς προορισμούς. Επίσης, η καθημερινή πτήση της αεροπορικής από Αθήνα προς Γενεύη συνδέεται με πολλά μεγάλα αεροδρόμια της Ευρώπης, όπως το Λονδίνο Heathrow.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνάντηση με δημοσιογράφους ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας Peter Pullem, η Ελλάδα διαθέτει σημαντικές προοπτικές, ενώ το ρίσκο χώρας που παραμένει υψηλό δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για την Swiss Air. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η ζήτηση για το δρομολόγιο Αθήνα-Ζυρίχη παραμένει υψηλή.

Το δίκτυο των καλοκαιρινών προορισμών προς Ελλάδα περιλαμβάνει το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Κως, τη Ρόδο, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα αλλά και τη Λάρνακα, ενώ μόνιμη προσθήκη στο καλοκαιρινό πρόγραμμα αποτελεί η Θεσσαλονίκη που συνδέεται με απευθείας πτήσεις από τα αεροδρόμια της Ζυρίχης αλλά και της Γενεύης.

Πάνω από 16 εκατ. επιβάτες

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για πρώτη φορά η Swiss International Air Lines μετέφερε πάνω από 16 εκατομμύρια επιβάτες κατά την περίοδο του 2014. Το σύνολο των επιβατών ανήλθε στα 16.169.411, παρουσιάζοντας αύξηση 1.3% σε σχέση με το 2013. Όπως αναφέρουν από την εταιρεία, το αποτέλεσμα αυτό επιτεύχθηκε παρά τις μειωμένες πτήσεις κατά 1.6%, δηλαδή 144.116 πτήσεις από τις 146.436 που εκτελούνταν το 2013. Όπου οι 125.901 (μείωση 2.2%) ήταν ευρωπαϊκές και οι υπόλοιπες 18.215 (αύξηση 2.9%) διηπειρωτικές.

Δ. Δελεβέγκος
Πηγή:www.capital.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *