ροή ειδήσεων

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ (PHOTOS)



Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου,... ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει


Τα στοιχεία δημοσιοποιούνται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Συγκεκριμένα, με βάση την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον Φίλιππο Λεβέντο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.

Ο 40χρονος, που έχει κριθεί προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αντιμετωπίζει κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν στα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τη συνομιλία του 40χρονου με τον 13χρονο, ταυτοποίησαν τον δράστη και άρχισαν να τον παρακολουθούν. Την Κυριακή 1η Μαρτίου, τον είδαν να παραλαμβάνει με το φορτηγάκι του το παιδί, στην περιοχή του Κορυδαλλού, και τον συνέλαβαν.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ο συλληφθείς είχε βάλει ένα στρώμα, κουβέρτες και έναν ανεμιστήρα, ενώ είχε και πολλά γλυκίσματα για να δελεάζει τα παιδιά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *