ροή ειδήσεων

Αυτά είναι τα 7 χειρότερα ποτά: Ενας μπάρμαν αποκαλύπτει


Η δουλειά του μπάρμαν είναι δύσκολη και απαιτητική, ωστόσο προσφέρει πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες πάνω στην παρασκευή και επιλογή ποτών.... Ενας εκπρόσωπος του κλάδου, λέει ανοιχτά τη γνώμη του, αποκαλύπτοντας τα χειρότερα ποτά που πίνει ο κόσμος. Ο Πάτρικ Γουίλιαμς, υπεύθυνος του μπαρ στο κέντρο Punch Bowl Social μίλησε στο Thrillist καταθέτοντας την επαγγελματική του εμπειρία στην μπάρα.


Αυτά είναι, σύμφωνα με τον Γουίλιαμς, τα χειρότερα ποτά που μπορείτε να επιλέξετε

Mimosa κοκτέηλ
Είναι σούπερ-δημοφιλές ποτό όμως είναι ότι χειρότερο, γιατί φτιάχνεται συνήθως από κάκιστης ποιότητας αφρώδη οίνο. Αντί για αυτό προτιμήστε ένα French 75, ένα κλασικό ποτό που κάθε μπαρ μπορεί να φτιάξει. Είναι βασικά σαν το Tom Collins (τζιν, λεμονάδα, σιρόπι) που συμπληρώνεται με ελάχιστο αφρώδη οίνο, Παράλληλα είναι και ελαφρύ ποτό με λίγο αλκοόλ.


Οτιδήποτε τελειώνει σε -tini
Οπως για παράδειγμα το Appletini. Αυτό το πράγμα δεν είναι Martini. Τα μπαρ το προτιμούν επειδή φτιάχνεται εύκολα, αλλά είναι γεμάτο χρώμα, χρωστικές και πρόσθετα. Καλύτερα προτιμήστε ένα Southside (μέντα, λεμονάδα, σιρόπι, τζιν)


Amaretto Sour
Παράλογα γλυκό και με άσχημη αναλογία. Οποιοσδήποτε έχει περάσει την εφηβεία και θέλει να πιει ένα σοβαρό ποτό καλύτερα να προτιμήσει ένα Ουίσκι sour.


Long Island Iced Tea
Εχει πάρα πολύ αλκοόλ, όχι απαραίτητα κακής ποιότητας, αλλά φτιάχνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και δεν είναι κάτι special να δοκιμάσετε, εκτός κι αν θέλετε απλώς να μεθύσετε εύκολα. Προτιμήστε ένα Portland's Fiji Island Iced Tea (βότκα, τζιν, ρούμι, σιρόπι ροδιού)


7 and 7 (Ουίσκι Σόδα)
Το αποκαλούν και το ποτό των γάμων, αφού το παραγγέλνουν όσοι δεν είναι σίγουροι για το τι διαθέτει το μπαρ. Είναι επίσης υπερβολικά εύκολο να φτιαχτεί. Ομως στα κοκτέιλ καλύτερα να προτιμήσετε πιο γευστικές επιλογές. Ο Γουίλιαμς προτείνει κλασικό ουίσκι με ανγκοστούρα και μία φέτα πορτοκάλι.


Lemon Drop
Το πίνουν συνήθως στα γυναικεία μπάτσελορ πάρτι, όσες γυναίκες είναι άμαθες στο αλκοόλ και δε θέλουν να παρεκτραπούν. Είναι ουσιαστικά σαν παράλογα γλυκιά λεμονάδα και ο Γουίλιαμς το κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με το Appletini. Καλύτερα προτιμήστε ένα Tom Collins.


Ρούμι Κόλα
Είναι υπερβολικά απλό και ο κόσμος το πίνει εδώ και 20 χρόνια. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο. Το ρούμι είναι ένα απόσταγμα με βάση τη ζάχαρη, ήδη πολύ γλυκό και η προσθήκη κόλα το κάνει ανυπόφορο. Προτιμήστε Dark & Stormy (σκούρο ρούμι με μπίρα τζίντζερ)



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *