ροή ειδήσεων

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ: ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΩΡΟ



Σερβικό στρατιωτικό ελικόπτερο, το οποίο εκτελούσε ιατρική αποστολή μεταφέροντας... για θεραπεία στο Βελιγράδι ένα μωρό με αναπνευστικά προβλήματα, συνετρίβη το βράδυ της Παρασκευής (13/03), κοντά στο κύριο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τα τέσσερα μέλη του πληρώματος, δύο γιατροί και το ηλικίας πέντε ημερών βρέφος.


«Ο πύργος ελέγχου έχασε την επαφή με το ελικόπτερο στις 10:30 μ.μ.. Το ελικόπτερο εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ στις 10:34 μ.μ. (23:34 ώρα Ελλάδας)», ανέφερε ο Σέρβος πρωθυπουργός, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTS.

Κατά τη συνεδρίασή του, το υπουργικό συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα να κηρυχθεί η Κυριακή (15/03), ημέρα εθνικού πένθους.

Το ρωσικής κατασκευής μεταγωγικό ελικόπτερο Mi-17 κατέπεσε "στην ευρύτερη περιοχή" του αεροδρομίου του Βελιγραδίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Ο ραδιοσταθμός B92 μετέδωσε πως το ελικόπτερο είχε παραλάβει το μωρό στη νότια σερβική περιφέρεια της Ράσκα αφού το ασθενοφόρο που το μετέφερε στο νοσοκομείο αποκλείσθηκε εξαιτίας κατολίσθησης.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *