ροή ειδήσεων

Στην αντεπίθεση ο Κολοσσός!



Εξω φρενών είναι στον Κολοσσό Ρόδου την αποδοχή της ένστασης του Απόλλωνα Πάτρας... από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, γεγονός που έδωσε τη νίκη στους Πατρινούς και επεσήμανε ότι περιμένει το σκεπτικό της απόφαση για να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ.


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Από τα πλέον απογοητευτικά φαινόμενα του σύγχρονου αθλητισμού είναι, αλλιώς να διαμορφώνεται το αποτέλεσμα ενός αγώνα υπό κανονικές συνθήκες και αλλιώς να καταλήγει τελικά με έξωθεν παρεμβάσεις ή αποφάσεις. Ο Κολοσσός H Hotels κέρδισε πανάξια εντός γηπέδου τον Απόλλωνα Πάτρας και μια καθαρή φάση που μεταδόθηκε και τηλεοπτικά, μετατράπηκε σε αμφισβητούμενη, για να αλλάξει χέρια το αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναμένουμε το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για να ασκήσουμε κάθε ένδικο μέσο για τη δικαίωση του σωματείου. Αισθανόμαστε αδικημένοι και είμαστε οργισμένοι. Ένας αγώνας διαφήμιση για το μπάσκετ που κερδήθηκε καθαρά στο γήπεδο, αυτονόητα για ορισμένους επιδικάσθηκε εξωαγωνιστικά και μάλιστα με ''καθυστέρηση''.

Για μας το μόνο “αυτονόητο” είναι ότι δεν θα αφήσουμε ποτέ να επιβουλευτεί κανένας τον ιδρώτα των αθλητών μας και το ότι θα προστατεύσουμε το δίκιο της ομάδας μας με κάθε νόμιμο τρόπο». 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *