ροή ειδήσεων

Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην ποδοσφαιριστής του Διαγόρα, Δημήτρης Σκουλούδης!



Σοκαρισμένη είναι όλη η τοπική κοινωνία αλλά και η αθλητική κοινότητα του Ηρακλείου... στο άκουσμα της είδησης του τροχαίο του ποδοσφαιριστή της Δόξα Γαλιάς, Δημήτρη Σκουλούδη ο οποίος ενεπλάκησε σε τροχαίο και λίγα λεπτά μετά την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσκομείο Ηρακλείου υπέκυψε στα τραύματα του.Ο Δημήτρης Σκουλούδης φόρεσε την φανέλα του Διαγόρα με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ Εθνική.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φθάνει άμεσα στο σημείο και να μεταφέρει τους τραυματίες στο ΠΑΓΝΗ.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και ο 27χρόνος Δημήτρης Σκουλούδης ο οποίος μεταφέρθηκε στην Εντατική διασωληνωμένος με σοβαρά τραύματα όμως λίγη ώρα αργότερα δεν κατάφερε να κρατήσει την μάχη με την ζωή και εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι της Δόξα Γαλιάς, συμπαίκτες αλλά και φίλοι του Δημήτρη βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή κοντά του, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με την ζωή σκορπίζοντας στην θλίψη την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου ενώ από την ΕΠΣΗ τονίζουν ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή(15/3) αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΟΑ και την Δόξα Γαλιάς θα αναβληθεί.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *